Gerçekten kanatlandılar

michellee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
48
0
45
Her gün günlük pedlerden kullananlardanım ve çantamda da bir miktar bulundururum.Her zamanki gibi evden çıkmadan önce çantamın yukardaki gözüne günlük pedlerimi koydum.Nerden bilirim ki başıma gelecekleri? Sevgilimle beraber 9 Eylül Rektörlüğünün karşısında durakta otobüs bekliyorduk,hataya gitmek için.Baktım otobüs yaklaşıyor,kentkartımı çıkarmak istediğimde olanlar oldu.Ön yüzdeki günlük pedler havalandılar (havada biraz rüzgarlı),ben şaştım o anda,ve hemen gelen otobüse bindik,herkes otobüse binme telaşında olduğu için farketmediler ama beni gülme krizi tuttu otobüste uçan pedler yüzünden.Erkek arkadaşım da rahattır,böyle şeyleri asla sorun yapmaz ,ininceye kadar güldük.Dedim ki ona aslında en çok gidip toplamaya çalışırsın diye korktum dedim ama o anlamış hemen uçanların ne olduğunu.Gerçekten kanatlanıp uçuyormuş bu pedler.

bu durum benim bi kaç kere başıma geldi canım..o yüzden seni çok iyi anlıyorum delikafadulden ben okul müdürüyle birlikte biniyordum servise onunla beklerken yere düşürdüm.. nasıl kızardım anlatamam.. bide otobüse para çıkarırken milletin içinde düşürdüm..farketmemişim.. bi amca da dedi ki,kızım bu sizden düştü.. ben iptal tabi..arkada genç çocuklar vardı herkes güldü.. hatırlaması bi rezillik offffffffdelikafadulden

deliler kanatlımı allahım yarabim gülmekten gözlerimden yaş geldi başıma gelse heralde ölürüüüüm

çok şekersinizz.
benim de tekli paketinden açılıp cüzdanıma yapışmıştı. kırtasiyedeydim hem de. çok fecii bir durum.

aay yarıldım gulmekten ya...
ben de bı keresınde gezerken yaslı bı amca gordum elınde pet boyle paketınde mendıl sanmıs sanırım acmaya calısıyordu sonunda basardı baktım burnunu sılıyo =)))

aay yarıldım gulmekten ya...
ben de bı keresınde gezerken yaslı bı amca gordum elınde pet boyle paketınde mendıl sanmıs sanırım acmaya calısıyordu sonunda basardı baktım burnunu sılıyo =)))

ayy nereden bilsin yaşlı amcam yaa... gülsem mi üzülsem mi şaşırdım yaff. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…