- 15 Ocak 2025
- 103
- 10
- 11
- 27
Uzun olabilir hakkınızı helal edin ama söylemezsem içimde kalacak ve kendi kendimi yiyeceğim lütfen okumaya gayret edin.. Ben dinime bağlı bir insanım yasakları doğruları bilen biriyim ama hayatımda çok yanlış yaptığım şey oldu mesela erkeklerle konuştum ama yüzyüze değil uzaktan sohbet muhabbet bunun da dinimiz açısından doğru olmadığını biliyorum.. zaman geçtikçe hayatıma biri girdi onunla da uzaktan tanıştım sevdim şimdi de evleneceğim neredeyse aileler tanıştı gerçekten çok iyi bir insan ve şuan nişanlım olur kendisi işte içimi yiyen şey de burada ben onunla bazen sextng yapıyorum özel yerlerimi gösteriyorum kendisi yapmak istiyor dayanamıyorum diyor seni istiyorum diyor ben yaptıktan sonra vicdan azabı çekiyorum helal bir ilişki mi bilmiyorum Allah bana çok güzel birini nasip etti ama onun yasaklarına karşı geliyorum sanki namaz kılıyorum dua ediyorum yine de içimdeki huzursuzluk geçmiyor en sonunda buraya yazmaya karar verdim belki yorumlar içimi rahatlatır yada rahatlatmaz sadece bilmek istiyorum ney doğru ney yanlış kafam allak bullak