gerçekten işe yarıyor mu ?

khaleesi__

umudum SEN'sin
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
102
0
slm
şu reklamlardaki BOTAVİ göğüs büyütücü gerçekten işe yarıyor mu acaba ? kullanan var mı yada bi bilgisi olan ?

canım benım endokrınolojı doktoruma sordum piyasadakı meme buyutme hap ve kremlerını..benım hormonlarla bıras problem var ve gogus gelısımım hıc olmadı o yusden sormustum..ise yaramıyo dedı bana.. bende 1 hafta once meme buyutme amelıyatı oldum..bence bosuna para verme piyasadakı meme buyutme hapları ve kremlerıne.

canım benım endokrınolojı doktoruma sordum piyasadakı meme buyutme hap ve kremlerını..benım hormonlarla bıras problem var ve gogus gelısımım hıc olmadı o yusden sormustum..ise yaramıyo dedı bana.. bende 1 hafta once meme buyutme amelıyatı oldum..bence bosuna para verme piyasadakı meme buyutme hapları ve kremlerıne.

hımm peki sen ameliyata ne kadar para verdin

ben amelıyata 4000 verdım.. ama gercekten degıyo yaptırdıgına tabıkı ııyı bır doktor bulursan. meme buyutme amelıyatı olup kucuklugunden dert yanan cok arkadas var.dusunursende tavsıyem cc lerını yuksek tut.bnım meme dokum hıc yoktu bana 375 sag 350 sol kullandı doktorum. gayet memnunm sımdı..

valla ben kadınların bu konuda tecrubelı oldugunu dusunmuyorum bı kac ısım harıc..amelıyatımı erkek doktor yaptı.3 gun dogrulurken yatarken zorluk cektım o kadar..izmirde yıne ıstanbul ve ankaraya gore uygun ve doktorum kredı kartına taksıt bıle yapıyo :)

Son düzenleme:
X