Bebek İkinci El Gerçekten ihtiyacı olan bir anne adayına' park yatak' hediye etmek istiyorum...

rozii

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
498
9
Evet arkadaşlar samimi bir şekilde ihtiyacım var diyen ve doğum yapacak(doğum yapanların vardır diye tahmin ediyorum)bir arkadaşa bizim tertemiz park yatağımızı vereceğiz.Sadece kargoyu ödersiniz,Allah razı olsun demeniz yeterli.Belki 50 kişi sordu ama ne hikmetse hala elimde.Biz çocuklarımıza oda yaptık, ufak tefek ihtiyaçlarımızı yine kızlarımın artık kullanamadığı eşyalarını buradan satarak karşıladık.Artık pek ihtiyacımız kalmadı sayılır.Niyetim zaten çıktığı yere gelmesiydi.Şimdi bu park yatakta boşuna duruyor.Çevremde ihtiyacı olanda yok.Bir bebeğin içinde uyuduğunu bilmem bana huzur verecek.Umarım alan arkadaşta kullanım süresi bittikten sonra eğer hala sağlamsa başka bir ihtiyaç sahibine verir.Açtığım konularda vardı.Ama tekrar yüklüyorum fotoğraflarını.İçine uyumlu yatağınıda göndereceğim.Sevgiler...
$659190_200-200.jpg $659192_200-200.jpg $SAM_0301.jpg $SAM_0300.jpg

Hala boyle insanlarin oldugunu bilmek beni duygulandirdi.. ne mutlu size....

Evet arkadaşlar samimi bir şekilde ihtiyacım var diyen ve doğum yapacak(doğum yapanların vardır diye tahmin ediyorum)bir arkadaşa bizim tertemiz park yatağımızı vereceğiz.Sadece kargoyu ödersiniz,Allah razı olsun demeniz yeterli.Belki 50 kişi sordu ama ne hikmetse hala elimde.Biz çocuklarımıza oda yaptık, ufak tefek ihtiyaçlarımızı yine kızlarımın artık kullanamadığı eşyalarını buradan satarak karşıladık.Artık pek ihtiyacımız kalmadı sayılır.Niyetim zaten çıktığı yere gelmesiydi.Şimdi bu park yatakta boşuna duruyor.Çevremde ihtiyacı olanda yok.Bir bebeğin içinde uyuduğunu bilmem bana huzur verecek.Umarım alan arkadaşta kullanım süresi bittikten sonra eğer hala sağlamsa başka bir ihtiyaç sahibine verir.Açtığım konularda vardı.Ama tekrar yüklüyorum fotoğraflarını.İçine uyumlu yatağınıda göndereceğim.Sevgiler...
Eki Görüntüle 656963 Eki Görüntüle 656964 Eki Görüntüle 656965 Eki Görüntüle 656966

Ne guzel bu tavrınız çevremde ihtiyacı olan var mı diye sorayım umarım gercek ihtiyac sahibine ulaşır

canım aslında bnm çok ihtiyacım var çünkü bebklerim ikiz, biri kız biri erkek bnde park yatak arıyorum ama yatağıyla falan ikisi çok pahalıya geldi alamadım.Daha zamanı var diye erteledim açıkçası.3 kez aşılama ve 3 kez tüp denemesi sonucu bebişlerim olacak .

Mesajları okuyorum.inşallah ihtiyacı olana gider.Birde bebek arabası var,onu uzun süredir kullanmıyoruz.yani şu an garajda.kemeri koptu diye ben yenisini aldım.ama dikilebilir.zaten kemer çokta kullanılmıyor.Fotoğrafını çekemiyorum şu an.netten benzer bir fotosunu bulabilirsem koyarım.rengi turkuaz,çift taraflı çok iyi bir şey değil ama ihtiyaç işte.dışarda olduğundan kirlenmiş olabilir,ama kılıfları yıkanıyor yani ben bir kez yıkamıştım.bunuda yine ihtiyaç sahibi varsa göndermek istiyorum.

X