Gerçekten her işte bir hayır var mıdır?

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
İyi akşamlar herkese, bugün erkek arkadaşım memlekete gidecekti biriyle anlaştı derken kuzenleri aradı biz gelip seni alalım izmitteyiz ordan memlekete geçeriz diye. Saat 4 gibi buluşalım falan diyorduk sonra bu telefon gelince vazgeçtik. Saatlerdir bekliyor ha geldi ha gelecekler diye. Onlar gelecek diye biz görüşemedik. Trafik varmış kaza olmuş vs saat oldu 12 buçuk. Az önce konuştuk hala gitmediğini öğrenince çok üzüldüm bu saate kadar beraber vakit geçirirdik. En son sarjları bitmiş irtibatta koptu gelirler belki diye yurdundan çıkıp bana da gelemiyor. Oda gerildi mis gibi anlaşmıştım biriyle çıkacaktım yola perşembe memlekette olmak istiyordum diye. Senlede görüşemedik dedi. Böyle olduğu zaman ben çok kafaya takıyorum. Bütün gün boşa gitti içim içimi yiyor niye ona gel bende bekle demedim diye. ama ne bileyim bende ha şimdi gelirler birazdan gelirler diye demedim. Beraber geçirebileceğimiz bir gün çöpe gitti. Hayır belki görüşsek kavga ederdik bir hayır vardır da diyemiyorum çok sakin tabiatlı insanlarız çok şükür kavgamız gürültümüz olmuyor bilmiyorum üzgünüm ve kafaya takıyorum o içimin içimi yeme hissi bir türlü geçmiyor (

Bacım elbette her iste bir hayır vardir oyle soru mu olur

Bacım elbette her iste bir hayır vardir oyle soru mu olur
yani sanki kendimiz yapıp yapıp buna sığınıyoruz gibi geliyor deseydim keşke adama gel bende bekle diye ne bileyim bu kadar gecikeceklerini

Sen şimdi ciddi ciddi bunumu taktın kafaya? Kafan güzelmiş güle güle kullan saka biyana tabiki her işte bir hayır vardır, cogu zaman bu hayrı göremeyiz biz ama mutlaka bi sebebi vardır. Ayrıca ortada bişey yok yahu ne abarttın bu kadar yıllarca ayrımı kalacaksınız

valla çok üzülüyorum böyle boşa giden vakitlere yok yere

Başlığa cevap veriyorum. Her işte bir hayır yoktur. Her işten çıkardığınız kazanımlar ve başınıza gelenlere verdiğiniz doğru yada yanlış tepkiler vardır. Bunlar şekillendirir hayatınızı. Ne insanlar var ki en kötü durumları bile başarıya çevirebilen. yaşamda başarılı olmak için kıvrak olmalısınız , kıvrak adımlarla sıyrılmalısınız can sıkıcı olaylardan.

konuya cevabense , yeni mi başladı beraberliğiniz sevgilinizle ? bi gün de görüşmeyin yahu ne olacak ki ? erkek arkadaşınız sözleştiği gibi sözünde dursaymış da arkadaşıyla gitseymiş memlekete sorun kalmazmış bence. yada kuzenleri geleceklerini söyleyip de gelmediklerinde benim acelem var otogara gideyim daha sonra görüşürüz artık deseydi sorun hallolmuş olurdu. merak etmeyin önünüzde görüşebileceğiniz daha çok gün olur.

4.5 ay oldu . Ya onlar yoldayız seni almaya geliyoruz deyince bir şey diyemedi işte. Diğer arkadaşı gitti zaten onun bir şeyi aksamadı yani söz verip tutmama yok. Kuzenlerde yolda saatlerdir diyorum ya kazamı olmuş bilmem ne onlarda yollarda sürünüyor işte. Şimdi biraz daha iyiyim düşünmemeye çalışıyorum düşününce üzülüyorum bir

birlikte takılamadığınız bir günü bu kadar kafaya takarsanız, bilemiyorum; o kafa kazan olur ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…