gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var :(

marimar91

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
39
2
yaklaşık olarak 5 seneden beri sürekli olarak çalıştığım iş yerinin önünden geçen çok yakışıklı çok tatlı birisi vardi.Ama hiçbir zaman beni farketmedi.Hiç sağına soluna bakmadan geçerdi ve o geçerken benimde içimde kelebekler uçuşurdu.Bu böyle yıllarca sürdü.Benimkisi aşk mıydı yoksa hayranlık mı bilmiyorum.Ancak bundan 3 gün önce tesadüfen onların yeni açtığı kafeteryanın önünden geçerken yıllar sonra gözlerini gözlerimden almadan uzun uzun baktığını gördüm.Kalbim hiç böyle atmamıştı heyecandan elim ayağıma dolaştı.Daha sonra yine arkadaşlarımla bu kafeye gittim.Sürekli gözleri bendeydi.Hatta hemen arka masama sırt sırta gelicek şekilde oturup ne konuşuyoruz dinlemeye çalıştı.Şimdi arkadaşlar ben kendi kendime bu olaylardan anlam mı çıkarıyorum.Yoksa gerçekten yıllar sonra beni farkettimi... Sürekli o kafeye gitmeye başladım ama denkte gelemiyorum.O benim adımı bile bilmiyor.Ben aile soyağacına kadar ezberledim :)) Eğer gerçekten beni farkettiyse bir bayanın ilk adımı atması ne kadar doğrudur ? ne olur bana yardım edin fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Belki "Ben bu kızı bir yerden hatırlıyorum" bakışı da olabilir ... bilmedim şimdi :KK14:
Sen bir süre git gel bakalım.. nasıl davranışları..

sen adım atma canım bekle biraz.5 yıl beklemişsin arada git gel sonra belli olur niyeti

Yerinde olsam 5 yıl uzaktan uzağa bakmayı bekleyemeden direk gider konuşurdum. :-)

Bence bir şansını dene. Ne kaybedersin ki?

Bence de bekle. Sana ilgisi varsa eninde sonunda konuşur, ilgisi yoksa zaten umursamaz.

X