Gerçekten etkili memnun kalınan hoca arıyorum

Konuyu silmek için ne yapabilirim kusura bakmayın ben yasak oldupunu ve insanları bu kadar rahatsız edeceğini tahmin edemedim

Bu işi parayla yapan birini değil de hayrına yapan birini bulsanız daha güvenilir olmaz mı ? Yakınınızdaki bir camii ye danışın bence.Büyü var olan bir şey maalesef ve Kur'an'da da açık açık yasaklanmış.Allah yardımcınız olsun.

Yani arkadaşlar ne kadar abarttınız ne kadar eğlendiniz mübarek ay gerçekten bu dalga geçilecek bir durum değil ! HERKEZ derdini yazıyor yardım istiyor fikir
Bizde oyüzden kiziyoruz işte. mübarek ayda kendin hacı hoca büyü ile günaha gireceksin, bari milleti alet etme.yasak ve günah olan birşeyi mübarek ayin arkasına gizleme. adını bu ayla beraber anipta doğru ve iyi biseymis gibi gösterme. Bu mübarek ayda günaha girme ozaman. dua et. Bu nasıl bir tezatlik yahu,mubarek ay diyorsun kiziyorsun bide hoca tavsiyesi istiyorsun.birde ezan vakti yardım istedim dalga gectiler demişsin tezatliga geeeeeeeeel

Son düzenleme:
Bakın yapılan bir şeyi düzeltmek için çaba sarfediliyor bilmeden Tenkit etmeyin !

Nefesi kuvvetli biri lazım dediler geldik şaka bi yana bu konular yasak konuyı silemezsiniz ama kapatılır zaten

Daha somut çözümler için evlilik terapistleri, psikologlar, ve hatta mahkemeler icat edilmiş. Kullanınız. Hoca nasıl kurtarsın sizin evliliği yahu, az gerçekçi olun.

Arkadaşlar konuyu kapamak için editöre mesaj attım bilmiyordum Sağolun öğrendim

Bulacağınız hoca! Sizden hangi sıfat ile üstün ki Allah ile kul arasına giriyor ? Sanki tövbe haşa siz dua edînce Rabbim anlamıyor ama hoca sizin adınıza dua edip rica ederse anlıyor tövbe allahım bin defa tövbe
Sevgili kardeşim biraz araştırın göreceksiniz dinimizde Allah ile kul arasında bir engel yoktur yani siz yalvarın yakarın dua edin dua isteyin sadaka verin hayır hasenat yapın Rabbim verecektir inşallah size yardım edecektir ama lütfen hoca diye geçinen dunya kadar para alan o şarlatanlara kanmayın lütfen ya

Arkadaşlar teşekkür ederim ben konuyu silmek için editöre mesaj Attım biz silemiyoruz sanırım vaktinizi aldım kusura bakmayın böyle konuların yasak olduğunuzda bilmiyordum işte denize Düşen yılana sarılır Haklısınız Allah'a dua etmek en Güzeli ama evinizde farklı Şeyler bulunup farklı gariplikler ki buradan yazsam çok az insan anlar bulursanız bunları bilenlerin bozması gerekir dualar tabiki önemli ama burda

Evliliginize birsey diyemem de insallah su kafadan kurtulursunuz...

Benden once soylenmis ama ben yine soyleyeyim. Bunun icin haciya hocaya gerek yok. Bol bol felak nas ve ayetel kursi okusunlar.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…