Gerçekten çok çaresizim desteğinize ihtiyacım var

Geçmişi değiştiremezsin ama geleceğini inşa edebilirsin

İnsanız nefsimiz var hata yapabiliriz Allah samimi bir tövbe ile kulunu affederken sen neden kendini affedemiyorsun ?

Yok hayır temas oldu yani bozulma falan değil ama nolursa olsun zina sonuçta o olmadı diye kendimi avutmak istemiyorum

Yok ilişki süreci boyunca da acı çekiyordum içimde naptım ben diye ama kendimi onunla konuşarak oyalıyordum öyle hissetmemek için o da gidince o duygularla baş başa kaldım

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazıp yol gösterdiğiniz için iyi insanlar iyi ki var

Kızım işin mi yok, otur gtünün üstüne sınavına çalış.
Tamamm

Tecrübe olarak kalsın o zaman ne diyelim. Bundan sonra da sorumluluğunu kaldırmayacağın işlere bulaşmazsın.

K kubranursarac boşver kuzum salla gitsin :)
pişman olmuş tövbeni etmişsin bir daha yapmazsın olur biter

hadi bakalım yks çalışmaya
Allah ım sağlık sıhhat zihin açıklığı ve başarılar nasip etsin

Düzgün insanlar dediklerin sen her gece yalnız yatarken seksin dibine vuruyorlar söyleyeyim

Aminn teşekkür ederim iyi ki varsınız

Bunu helal şekilde yapıyor olmak gayet düzgün zaten hayatın doğal akışında var bu hoşuma gitmedi yorumunuz
Ya siz onu takmayın. Kendisi nemfomanyak bir kadın. İlişki olarak algıladığı tek şey seks. İki satır muhabbet edemeyen, aklı fikri sekste olan bir tip. Tek mevzusu bu yani. Anne babaya bile bakışı bu işte zavallının

Ders çalış ablacım ders …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…