Bende ayni tepkiyi verdim. O kadar büyük bi batakdayim ki allahtan sevgilim taniyo beni kanmiyo, ablasini arayip agzima geleninsoylemek istiyorum zor tutuyorum kendimi, gerçekten caresizim ne yapmam gerektiğini bilmiyorumbabasi ne alaka? niye iftira atiyor? ailecek sorunlular mi?
Yok ayrilmadik, ablasi bildigim herseyi ancak ayrilirsan anlatirim dedigi icin, ben sevgilime ablasina ayrildik demesini istedim, inandirici olsun diye, sanki ben ona bir ayrikik mesaj i attim ve onu cekip ablasina gonderdi. Allah var sevgilim ben sana inanıyorum, onun elinde hic bisi olmadigini biliyorum dedi ama koseye sıkıssın istedim acik olmak gerekirse,Eski sevgiliyi sinirlenip aramasaymışsınız daha iyiymiş, iki garip insanın bir araya gelip size karşı cephe oluşturmalarına önayak olmuşsunuz.
Fotograf, Kemer konusunda ise sevgilinizin tavrı ilişkinizin geleceğini belirlerdi, neden ayrıldınız ki? İftirayı atan o değil, inanmış değil, söyleyeceğini söylemesini bekleyip duruma göre ayrılabilir veya eskisinden daha iyi şekilde bakabilirdiniz hayatınıza, eski sevgilinin babası, ablasının uydurma iftiralarıyla bozulacak beraberliğiniz vardıysa da tabi bitmesi daha iyi.
Yok ayrilmadik, ablasi bildigim herseyi ancak ayrilirsan anlatirim dedigi icin, ben sevgilime ablasina ayrildik demesini istedim, inandirici olsun diye, sanki ben ona bir ayrikik mesaj i attim ve onu cekip ablasina gonderdi. Allah var sevgilim ben sana inanıyorum, onun elinde hic bisi olmadigini biliyorum dedi ama koseye sıkıssın istedim acik olmak gerekirse,
annesi ve babasıIliskinizin boyutu nedir? Pek ciddiymis gibi durmuyor. Demissiniz ya nişanlım vs. Degilsin diye sevgilpinize. Ablasi ve ailesi demek sizi istemiyo ki boyle iftiralar atilmis. Bu arada sevgilinizin eski sevgilisinin babasinin ne alaka oldugunuda anlayamadim..
annesi ve babası beni seviyo yani ters bi durum yok ve bu yil askere gidecek askerden donunce sozdüşünüyoruz .Iliskinizin boyutu nedir? Pek ciddiymis gibi durmuyor. Demissiniz ya nişanlım vs. Degilsin diye sevgilpinize. Ablasi ve ailesi demek sizi istemiyo ki boyle iftiralar atilmis. Bu arada sevgilinizin eski sevgilisinin babasinin ne alaka oldugunuda anlayamadim..
Hmm. Ama sevgiliniz sizee inanip guveniyorsa bence sorun yoktur. Ailede abla da cok onemli muhakkak ama dediklerinize gore bu iddialarin ispati ve asli da yok! Bence hersey ortaya cikar zaten sevgilinizin ablasida gününü görürannesi ve babası beni seviyo yani ters bi durum yok ve bu yil askere gidecek askerden donunce sozdüşünüyoruz .
Zaten allaha havale ettim, olayi ilkduyduğuumda sol kolum uyuştu, benim tek derdim okulum , okulumu bitirip mesleğimi elime almak istiyorum, ailemi gururlandirmak istiyorum, hayatta amacim sadece buyken asilsiz iftiralarla yargilandim. Cok istiyorum karsina cikip hesap sormayi, dostlarim tutuyo Yapma canim etme hakliyken haksiz olma allaha havale et diyeHmm. Ama sevgiliniz sizee inanip guveniyorsa bence sorun yoktur. Ailede abla da cok onemli muhakkak ama dediklerinize gore bu iddialarin ispati ve asli da yok! Bence hersey ortaya cikar zaten sevgilinizin ablasida gününü görür
Aynen tatlim Allah a havale et. okulunu once bitir meslegini eline al ve kesinlikle meslegini aldiktan sonra evlen. Hersey gonlunce olur insallah..Zaten allaha havale ettim, olayi ilkduyduğuumda sol kolum uyuştu, benim tek derdim okulum , okulumu bitirip mesleğimi elime almak istiyorum, ailemi gururlandirmak istiyorum, hayatta amacim sadece buyken asilsiz iftiralarla yargilandim. Cok istiyorum karsina cikip hesap sormayi, dostlarim tutuyo Yapma canim etme hakliyken haksiz olma allaha havale et diye
Cok uzun bir hikaye olacak ama en baştan anlatmak istiyorum. 19 yaşındayım 1 yillik bi sevgilim var, ailesiyle tanıştım o da benim ailemle tanıştı, sevgilim eski sevgilisi ile ayni apartmanda oturuyo, ayni zamanda kizin annesi ile sevgilimin ablasi cok yakinlar. Ve ailesi yazlikta kaldigi icin sevgilim ablasi ile kaliyo (ablasi evlenmis bosanmis evde ogluyla kaliyo yani) . Bir gun bu kiz sevgilime mesaj atti, ki bizim ciktigimizi bile bile (kizla eskiden ayni okuldaydik, isminbiliyoruz birbirimizi) cok sinirlendim, sebin amacin ne diye actim aradim, bunun uzerien bu kiz bu olayi abart abarta sevgilimin ablalarina anlatıyor, sevgilim de bende coksinirlendik ben hic bisi demedim , erkek arkadasimda , sadece sevgilim eski sevgilisi ve annesi eve geldiginde eve girmedi. sonra bir gun sevgilim agzindan ablasinin benim kıyafetleri me laf attigini kacirdi. Şehrazat cok acik giyiniyo bence demis, sevgilim de hayir demis, ki acik felan giyinmiyorum. Bunu duyunca cok sinirlendim, dedim ki ben senin nisanlin degilim karin değilim daha sadece sevgilinim. O da hak verdi ama ben yinede saygi duydum. Kandilde bayramda yine mesaj attim, hep selam soyledim vs . Hic ters bi lafta etmedim arkasindan. bu arada buraya yazmaya usendigim bir kac olay daha oldu. Bana yaptigi ama cok büyük seyler dwgil. Fakat dun oyle bir sey yaptiki beynimden vurulmusa dondum.Sevgili me diyor ki malum kizin ailesine saygili davran (sevgilim onlara selam vermiyor, onlar evdeyken eve girmiyor vs ) sevgilim de ben onlara ters bisi demiyorum ama onlarla muhattap olmak zorunda degilim diyor, olay böyle başlayıp baya büyüyor, ablasi sevgilim kiza ve ailesine kufrettiginde ablasi bi anda senin kiz arkadasinin millete fotografi var, ve bi kiz onun hakkinda bana bir sürü sey soyledi diyo, sevgilim ne fotoğrafi felan diyince gostermem anlatmam cart curt diyo ayriliginiza sebep olmam diyo, cocugumun uzerine yemij ettim diyo ama ayrilinca soylicem diyo , bunun uzerine ben sevgilimin telefonundan sevgilime attigim bir ayrılık mesajini cekip attim , ayrıldık artik soyle ne diceksen deidm 1 gun gecti uzerinden cevap vermemis. bu arada küçük bi ayrinti eski sevgilisi nin babasida sevgilim e cok eskiden, senin sevgilin yilbasinda kemerde imis erkeklerle felan diyo, ve ben yilbasinda kemerde felan degildim. Sevgilim sinirim bozulmasin diye bunu anlatmamis bana, allah var erkek arkadasim benden hic suphelenmedi ama yinede cok canim yaniyo bana acik bir iftira var, uzerine dolayli da olsa sevgilim ve ablasinin arasi fena bozuldu. Cok cnaim yaniyo nolur akil verin ( bu arada ablasi sevgilimi evden koyuyo, sevgilim de burasi senin değil babamin evi felan diyo, sen ozkardeisni iki kadin icin satiyosun cart curt agir konusuyo)
Bu arada ablasina ben mesaj attim ayrildik artik soyle diye ama , sevgilimin telefonundan ve yine dipnot o aksam sevgilimin eski sevgilisini de o bahsettigi kizida aradim, hepsi biz boyle bisibilmiyorumz ne fotoğraf i flean dedi, kizda ben senin hakkinda felan konusmadim dedi. Tum konusmalari ses kaydina aldim bu arada
Oncelikle evet kizi aramam da haksizim farkindayim reddediyorda degildim bir anlik ego ve sinir ile aradim. Fakat ablasina ben kendtelefondaumdan mesaj atmadim, ayrilirsaniz herseyi soyleeim dedigi icin sevgilimin telefonundan onun agzi ile ayrildik söyle dedim bizzat atmadim yani ki o bu meaaji benim attigibilmiyor, ve orda nisanlimmisin kocammisindan kast ettiğim daha sıradan iki sevgili iken bu elestirileri aliyorsam kimbilir ilerde ne olacak anlaminda idi, katiliyorum size evlensemde oysada buysada esimin kardesi sıfatıyla da olsa kimse benim kiyafetime karisamaz. Dikkate alip yorum yaptığınız icin de cok tesekkur ederimbaştan sona hatalarla dolusun
yahu ne olursa olsun, erkek arkadaşının eski kız arkadaşını niye sen arıyorsun?
söylenecek birşey varsa erkek arkadaşın söylesin, sana ne oluyor?
senin araman ne mesaj veriyor biliyor musun?
o kıza: seni önemsiyorum, senden korkuyorum, erkek arkadaşımın tekrar sana dönebilme ihtimali var gibi geliyor bana
erkek arkadaşına: sen birşeyi beceremezsin, bu olayı halledemezsin, ben dahil olayım
azıcık ama azıcık kendine güvensen, erkek arkadaşına "bu işi halledeceksin" dersin olur biter
kız demiş ki çok açık giyiniyor
sen de demişsin ki ben senin karın mıyım nişanlın mıyım yalnızca sevgilinim
nişanlı evli olsanız durum değişecek mi, kıyafetlerine karışılmasına izin mi vereceksin?
sen kimsin ki ablasına mesaj atıyorsun ayrıldık söyle diye
benim kardeşim için kız arkadaşı bana mesaj atacak, sen kimsin derim ve anında silerim
bir daha da 1 gr değerin olmaz gözümde, 1 gr
iftiralara falan hiç değinmeyeceğim zira okuyamadım, karman çorman
bir kez daha yazayım
baştan sona hatalarla dolusun
haaa, erkek arkadaşın da öyle
dedikoducu kadınlar gibi davranıyor, ondan ona laf taşıyor
evet ozel bir ayirma cabasi sergiliyor kiz, annesine gelince, ne olursa olsun aile bir annenin iki evladi arasinda kalmasini hic istemem.Herhalde o kiz senin sevglinden ayrilmani bekliyorki geri kazanmak için çocuğu ,her şeyi yapiyor .. Ablasi da bi tuhaf komsularinin lafiyla kardeşini mutsuz ediyor heleki evden kovmak çok cirkin . Sevgilinizin annesi yok mu o olaya dur dese