- 7 Haziran 2015
- 15
- 4
-
- Konu Sahibi Chinchilla
dediğim gibi ön yargıya çok musaitt yaptıgım iş yaklşım o yonde , tabiki olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım bu eleştırılerde eleştrilen konu hakkında bilinmezliğinde etkileri cok fazla öncelılkle zorunluluk dıe bısı yok belırttımde 2.5 aydır calısmıorum ayrılmayı dusunuorum ıstıorum en azından gercekten istiorum 21 yasındayım bu ortamda cok yenıyım eskımeden kurtulmak ıstıorum her ne kadar kolay kazanılan para gıbı gorunsede oyle degıl yanı en azından bu kımsenın otururken bırden aaaaa bak boyle gıyın suslen otur ye ıc gez tarzında bı ıs var dur ben en ıyısı bunu yapayım kafasında baslamıo bu ıse sonucta ve bılıosunuzdur hayat ıstenıldıgı gıbı gıtmıo kendımı aklamak ıcınde solemıorum bunları kı zaten aklamamı gerektırıcek bı durumda yok napacagımı bılmıorum o ortamdan ne sekılde cıkabılecegımıde lıse mezunuyum bana ne ıs verırler napabılırım seceneklerım neler yada en azından bu psıkolojıden nasıl kurtulurum belkı bırısı bu konuda yardımcı olur fıkır verır umıdıyle buradayım zaten bu arada tesekkur ederım son pargraf cesaretlendırıcıBu işe devam mı edeceksin? Zorunlu olarak? Yani bir sözleşme falan imzalandı da ondan mı sürdürüyorsun yoksa başka bir seçenek göremediğin için mi?
Seçimlerden bahsetmişsin.
Bir şeyler için uğraşıp didinmek yerine, kafayı çalıştırıp kendini geliştirmek yerine kolay para kazanmayı tercih edince bu sonuç normal.
Böyle işlerde akla, emeğe ihtiyaç yok çünkü. Basit işte.
Giyin, süslen otur.
Hatalarının sorumluluğunu üstlenmişsin neyse ki.senin sahte gerçek diye arkadaşlıkları ayırt etme lüksün yok bence.
Kendini düşün önce. Psikolojin çökerse fena olur. Sahte gibi de gelse konuş dertleş de için açılsın.
Tabii en güzeli bu ortamdan ayrılmak olur ama öyle bir şey düşünmüyorsun galiba.
İşte bahsettiğim nokta o zaten. Aklını kullanmak yerine kolaya kaçma olayı burada başlıyor. Lise mezunu ve kendine bir şeyler katmayıp bu yola giren bir insansın. Zora gelememişsin demek ki.dediğim gibi ön yargıya çok musaitt yaptıgım iş yaklşım o yonde , tabiki olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım bu eleştırılerde eleştrilen konu hakkında bilinmezliğinde etkileri cok fazla öncelılkle zorunluluk dıe bısı yok belırttımde 2.5 aydır calısmıorum ayrılmayı dusunuorum ıstıorum en azından gercekten istiorum 21 yasındayım bu ortamda cok yenıyım eskımeden kurtulmak ıstıorum her ne kadar kolay kazanılan para gıbı gorunsede oyle degıl yanı en azından bu kımsenın otururken bırden aaaaa bak boyle gıyın suslen otur ye ıc gez tarzında bı ıs var dur ben en ıyısı bunu yapayım kafasında baslamıo bu ıse sonucta ve bılıosunuzdur hayat ıstenıldıgı gıbı gıtmıo kendımı aklamak ıcınde solemıorum bunları kı zaten aklamamı gerektırıcek bı durumda yok napacagımı bılmıorum o ortamdan ne sekılde cıkabılecegımıde lıse mezunuyum bana ne ıs verırler napabılırım seceneklerım neler yada en azından bu psıkolojıden nasıl kurtulurum belkı bırısı bu konuda yardımcı olur fıkır verır umıdıyle buradayım zaten bu arada tesekkur ederım son pargraf cesaretlendırıcı