Saç Rengi ve Saç Boyama Gerçek saçım ve yapmak istediğim..?

megamath

kırmızı
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
206
0
46
İstanbul
kızlar benim saçım bu ve yapmak istediğim sarı. lütfen yardımcı olur musunuz nasıl bunu elde edebilirim

o zaman palettenin saç açıcısıyla açabilrsin saçını gerçekten güüzel açıyor..

acaba yakışır mı açık tenliyim renkli gözlüyüm dikkat çekici bi renk istiyorum şuanda kahverengi kızılımsı birşey çok beğeniliyor ama sarıya döneyim diyorum yani daha doğrusu açık kumral a :)

ben siyah boyayı akıttırdım canım saçımdan.oriyelle akıtıyorlar sanıyorm.tahmın ettiğim gibi bir yanma falan olmadı.birazıcık yıprandı sadece uçlarından kestirdim mi de oh mis :) saçlarım belime kadar uzun bu yzden biraz korkmuştum ama korkma bence.ama yineede kuaföre git.

O kadar yıpratmıyor canım korkma ama zemini biraz açman lazım çnkü foto baya sarıı

Bu renk küllü sarı ayrıca aralar da daha açık sarılar var fildişiye dönük bunu evde kendin asla elde edemezsin açıcılarla açsan turuncu bir renk ortaya çıkacak küllülerle boyasan bile dore sarı gibi bir renk olabilir ancak tabi dediğim gibi bu tek renk değil kesinlikle kuaförde yapılması gerek

sacini kesinlikle riske atma derim.cunku acik renkleri tutturmak zor.isin ehli olan cok iyi kuafore gidersen korkmana gerek kalmaz tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…