Bebek İkinci El Gerçek İhtiyaç sahibi kız bebeği olacak hamile var mı etrafınızda?

Mandilina

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
5
4
38
Kızımın küçülen kıyafet ve eşyalarını mümkünse elden gelip alabilecek (kargo oldukça yüksek tutuyor çünkü) gerçekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. Lütfen imkanınız olduğu halde sırf çeşit olsun diye talip olmayın. Umarım bu vesileyle gerçekten ihtiyacı olan birine ulaştırabilirim bi yardımım dokunursa ne ala..

Merhabalr gerçekten ihtiyacı olan biri var tanıdığım. Benim kızım da 2.5 yaşında bende destek oldum temmuzda doğum yapacak .Ben muş 'ta yaşıyorum . Ihtiyaç sahibi zonguldak 'ta yaşıyor . Kizi olacak. Sizin içinde uygunsa kargoyu ben karşılayabilirim. Ya da kargo ne kadar tutuyorsa size gönderebilirim .saygılar .

Merhabalar çok teşekkür ediyorum vesile olduğunuz için ben geçen hafta ulaştırdım elimdekileri başka birine.O ihtiyaç sahibi içinde özellikle ihtiyacı olan bişey varsa yine elimden geleni yapmak isterim.
Sevgiler.

benmde bir akrabamn cok ihtiyaci var suan bebego 7 aylik ve giyecek nerdeyse hic elbusesi yok lutfen yardimci olursanz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…