• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Gerçek Gülsuyu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

arepol

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
3
0
286
Kocaeli
Arkadaşlar şu sıralar Bim'de aktüel ürünlerde satılan % 100 doğal Aviva Gülsuyu'nu 3 senedir Ramazan ayında alıp tonik ve cilt temizleyici olarak kulanmaktayım. Cildimi müthiş pürüzsüz, canlı ve parlak yapıyor. Boşuna pahalı markalara dünyanın parasını ödemeyin. Bu fiyata gerçek gülsuyu bulmuşken alıp depolayın derim. Ben ve çevremdeki birçok arkadaşım bu markadan çok memnunuz. Geçen sene arkadaşlarım daha fazla almadıklarına sonradan çok pişman oldukları için bu sene fazla fazla alıp depoladılar zira böyle bir ürünü bu fiyata başka bir yerde bulmak imkansız.

Arkadaşlar şu sıralar Bim'de aktüel ürünlerde satılan % 100 doğal Aviva Gülsuyu'nu 3 senedir Ramazan ayında alıp tonik ve cilt temizleyici olarak kulanmaktayım. Cildimi müthiş pürüzsüz, canlı ve parlak yapıyor. Boşuna pahalı markalara dünyanın parasını ödemeyin. Bu fiyata gerçek gülsuyu bulmuşken alıp depolayın derim. Ben ve çevremdeki birçok arkadaşım bu markadan çok memnunuz. Geçen sene arkadaşlarım daha fazla almadıklarına sonradan çok pişman oldukları için bu sene fazla fazla alıp depoladılar zira böyle bir ürünü bu fiyata başka bir yerde bulmak imkansız.

Geçen sene Güllaç yapmak için almıştım. Bim güvendiğim bir alışveriş yeridir. 5 şişe almıştım, malum Ramazanın gülü güllaçtır. Nasıl bir aroma ve güzel bir kokudur. Yiyenler, gülün eşsiz ziyafetinden dolayı tabak tabak yediler. Yeni evli biri olarak bu da beni çok mutlu etti. Ellerine sağlık Aviva gülsuyum.
Kışın cildim malum herkesin olduğu gibi çok kurur. Özellikle banyodan sonra, herşeyi kullanamıyorum, cildim hemen tepki veriyor. Öyleki, mevsimine göre, ne varsa evimde meyve olarak hiçbir güvendiğim ürün kalmadıysa onu sürerim cildime. Cildim o kadar kurumuştuki artık kırışıklıklar oluşmaya başlamıştı her mimik yapışımda göz çevremde, buzdolabımda yazdan kalma Aviva gülsuyum vardı, pamukla yedirerek sürdüm, cildim kendini öyle bir topladıki görmelisiniz. Dehşet bir nem etkisi ve saatler önce banyo yapmış olmama rağmen cildim hala temizlenmemişti pamuğa bakınca:) Ve sabah bebek gibi yumuşak, sıkı ve sağlıklı bir cilt.
Bu sene 20 şişe aldım ama lütfen Ramazanla sınırlı kalmasın, rica ederim, cildimi temizlemek için 3 ürün kullanmak istemiyorum. Stoklarla sınırlıymış, Ramazanda hemen bitiyor, ben hep olmasını istiyorum. Teşekkürler Bim ve benim Aviva gülsuyum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back