• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Gerçek Çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esrant

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
6.675
3
356
38
Antalya
Merhaba arkadaşlar:71:
Bugün yabancı sitelerde,gebelikle ilgili bilgileri yoklarken
Diğer çin takviminden farklı olan ve
orjinalinin bu olduğu söylenilen çin takvimini buldum:8:
Nedir,ne kadar doğrudur bilmiyorum ama paylaşmak istedim..
Diğer çin takviminde bebeğimin cinsiyeti erkek çıkarken
bunda kız çıkıyor ve benim brta hcg'ye göre de kız:44:
Merak ettim ben de acaba doğruluk payı nedir diye..

Buyrun:71:

Not:Yaşınıza ve hamile kaldığınız aya göre hesaplanıyor.
X = Erkek
O = Kız

$cinfali_400_1250002683.webp

Merhaba arkadaşlar:71:
Bugün yabancı sitelerde,gebelikle ilgili bilgileri yoklarken
Diğer çin takviminden farklı olan ve
orjinalinin bu olduğu söylenilen çin takvimini buldum:8:
Nedir,ne kadar doğrudur bilmiyorum ama paylaşmak istedim..
Diğer çin takviminde bebeğimin cinsiyeti erkek çıkarken
bunda kız çıkıyor ve benim brta hcg'ye göre de kız:44:
Merak ettim ben de acaba doğruluk payı nedir diye..

Buyrun:71:

Not:Yaşınıza ve hamile kaldığınız aya göre hesaplanıyor.
X = Erkek
O = Kız

Eki Görüntüle 154288

ya ben baktım çin takviminin gerçeğinede çakmasına da hep erkek çıkıyor hep ama doktor aykırı diyor :50:
rus takvimi varmış ona baktım o bir tek kız dedi..
bakalım çinliler mi ruslar mı işi biliyor önümüzdeki ay kesinleşir artık

ya ben baktım çin takviminin gerçeğinede çakmasına da hep erkek çıkıyor hep ama doktor aykırı diyor :50:
rus takvimi varmış ona baktım o bir tek kız dedi..
bakalım çinliler mi ruslar mı işi biliyor önümüzdeki ay kesinleşir artık

Ahh bu bebekler delirtiyor insanı zaten:1:
Kız mı erkek mi kız mı erkek mi:27:

kızlar peki bunu yaparken normal yaşımıza göre mi bakıyoruz yoksa yaşımızı da mı farklı hesaplıyoruz

Bende de tutmadı oğlum olacak:55::55::))))28 yaşa 29 a baktım ama tutmuyor:))

bende tutmadı zaten diğer takvimlerdede tutmamıştı

bende tutmadı canım oğlum olcak benim

evet bu orjinali bende
de var yıllar oldu hala saklarım .

Bende de tutmadı oğlum olacak:55::55::))))28 yaşa 29 a baktım ama tutmuyor:))

Tamamdır o zaman,bunu da rafa kaldırmalı:1:

kızlar peki bunu yaparken normal yaşımıza göre mi bakıyoruz yoksa yaşımızı da mı farklı hesaplıyoruz

Normal canım,yaşımıza göre..

:nazar::emir_bebek:Çin takvimi falan hepsi uydurma ben doktora gitmiştim,doktorun söylediklerini aynen uyguladım ovülasyon takibi yaptırdım,yediklerimi içtiklerimi hepsi ama hepsini uyguladım ve çin takvimine görede ayarladım kız istiyordum ama yine oğlum olucakmış,artık bundan sonrasına ne diyeyim Allah ona sağlık sıhhat versin sağlıklı olur inşallah bunları yazmamdaki amaç kimse boşu boşuna cinsiyet belirlemeye çalışmasın sonra benim gibi hayal kırıklığına uğrar ve bu bebeğimizede yansıyor üzgünüm :49::50:

:nazar::emir_bebek:Çin takvimi falan hepsi uydurma ben doktora gitmiştim,doktorun söylediklerini aynen uyguladım ovülasyon takibi yaptırdım,yediklerimi içtiklerimi hepsi ama hepsini uyguladım ve çin takvimine görede ayarladım kız istiyordum ama yine oğlum olucakmış,artık bundan sonrasına ne diyeyim Allah ona sağlık sıhhat versin sağlıklı olur inşallah bunları yazmamdaki amaç kimse boşu boşuna cinsiyet belirlemeye çalışmasın sonra benim gibi hayal kırıklığına uğrar ve bu bebeğimizede yansıyor üzgünüm :49::50:

Amacımız cinsiyet belirlemek değil ki zaten arkadaşım.
Sadece var olan ve henüz öğrenemediğimiz cinsiyetleri tahmin etmeye çalışıyoruz.
Elbette hayırlısı.
Allah oğlunu size bağışlasın:55:

Amacımız cinsiyet belirlemek değil ki zaten arkadaşım.
Sadece var olan ve henüz öğrenemediğimiz cinsiyetleri tahmin etmeye çalışıyoruz.
Elbette hayırlısı.
Allah oğlunu size bağışlasın:55:

o zaman ben yanlış yere yorumumu yazdım,kusura bakmayın arkadaşım,çünki çoğu bayan arkadaşlarımız çin takvimini cinsiyet belirlemede kullanıyorlar hatta bu konuda açılan sayfalar bile var:40:Bu arada duanız için Allah razı olsun AMİN...:nazar:

o zaman ben yanlış yere yorumumu yazdım,kusura bakmayın arkadaşım,çünki çoğu bayan arkadaşlarımız çin takvimini cinsiyet belirlemede kullanıyorlar hatta bu konuda açılan sayfalar bile var:40:Bu arada duanız için Allah razı olsun AMİN...:nazar:

Rica ederim:70:
Amin,Allah hepimizden razı olsun:61:

Back
X