Tesekkuler :)kurarsın sende neden olmasın canım?bu cümleyi kurabilmeyi öyle çok isterdim ki, ne güzel... çok şanslısın
Kendime değerveriyorum kendimi seviyorum sevgilim/kocam olmadan ben bir hiçim diye düşünmüyorum kendime yatırım yapıyorum beynimi kişiliğimi geliştirmek için bol bol kitap okuyorum ufak ufak da olsa kendim için para biriktiriyorum hiç olmazsa günde 15 dk kendime bi türk kahvesi yapıp sakin bir müzik açıp kafa dinliyorum bu aralar yediklerime ve bakımıma daha fazla dikkat etmeye başladım. Önceki paspal halimi üzerimden attım ve kendimi gerçekten değerli hissediyorum kadın olmanın güzelliğini anlıyorum
Erkeği gerçek bir kadın gibi hissettiren var mı ? Yoksa evlilik gerçekten böyle zor mu ? Anasını işini gururunu tabularını değil de en önce kadınım diyen erkek var mı gerçekten ??
eşimin ailesine köle olduğum zman mı kadın olarak hissettirecek bana???öyle demesi için senin önce erkeğim deyip herşeyi geriye atman lazım ama eski konularına göz attım da sürekli kayınvalidenle çekişmişsin kapris yapmışsın gönderdiği yemek bile sorun olmuş, kayınvalidene o kadın demişsin. sen onları aile olarak kabullenmeyip eşine bunu hissettirmedikten sonra eşinin sana ne hissettirdiğini nasıl sorguluyorsun
Şanslıymıssınız bende böyle düşünüyorum inşallah kısmet olur...7 aylık evliyim. Evlilik şahane bişimiş. 30 yaşında evlendim yakaladığım ilk adamı nikah masasına götürmedim ince eledim çok bekledim armutun sapı üzümün çöpü dedim istediğim insanı buldum. Çoook mutluyum şahane bi eşim var. Dünyadaki tek kadın gibi hissediyorum. İçimde en ufak bi şüphe olsa nikah masasına gitmezdim. Kaliteli yalnızlığı vasat birlikteliğe tercih ederim. Bunu böyle yapabilen her kadının evliliği güzeldir. Ama yaşım geldi herkesin kusuru var ama çok aşığım olsunlarla çıkıyor bizim kadınımız yola. Sonuçlar ortada.
var canım var ama bizde yok.Erkeği gerçek bir kadın gibi hissettiren var mı ? Yoksa evlilik gerçekten böyle zor mu ? Anasını işini gururunu tabularını değil de en önce kadınım diyen erkek var mı gerçekten ??
Şans değil emin ol. Resmen emek verdim doğru insanı bulana kadar. Bizim kadınımız yakaladığıyla evleniyor evde kalırım korkusuyla. Benim doğru insanı bulmak için verdiğim emeği onlar evliliklerini yürütebilmek için veriyor. Acele etme tavsiyem ve kimseyi takma .Şanslıymıssınız bende böyle düşünüyorum inşallah kısmet olur...
benimde düşüncem aynı ama 33 olduk bakalım kısmetŞans değil emin ol. Resmen emek verdim doğru insanı bulana kadar. Bizim kadınımız yakaladığıyla evleniyor evde kalırım korkusuyla. Benim doğru insanı bulmak için verdiğim emeği onlar evliliklerini yürütebilmek için veriyor. Acele etme tavsiyem ve kimseyi takma .