Gerçek bir kadın gibi hisseden var mı ???

harikasınız işte bende tam bu kafadayım:)

Kadın gibi hissediyorum evet, ve bunun için eşime de ihtiyacım var elbette.
Onun olmadığı zamanlarla bu zamanları kıyaslayamıyorum bile.
Kesinlikle hayatımdaki en büyük nimetlerden biri, böyle bir erkeğe böyle bir sevgiye sahip olmak.

benden uzak olsun mısıra sultan olmasını istediğim eski eşim sağolsun benim bir kadın olduğumu hatırlattı bana ..

kendime haksızlık yaptığımı böyle bir hayatı haketmediğimi.. bu hayattan neler beklediğimi kendimi duygularımı düşüncelerimi benliğimi sorgulayıp keşfetmemi sağladı..

evet acı tecrübeler yaşattı ama kurtuluş savaşını vermiş kendi ayakları üzerinde durabilen kendi gözlüklerinden hayata bakan bir kadın oldum..

bütün bunları keşfetmemi sağladı evet ama 8 yılımıda yedi bitirdi.. geçen zamana yanıyorum bazen bazende kazandığım zamana seviniyorum..

1-yani bir erkeğe ihtiyacımız yok aslında kadın olduğumuzu hissetmemiz için

2-iyi bir erkek te hissettirebilir bunu şöyle adam gibi adamı

3-kişiliksiz eşine şiddet uygulayan sadakatsiz ... vb bir erkekte o kadın ruhunu keşfetmemizi sağlayabilir...

bu bizim kendi içe dönüşümüze hayatı sorgulayışımıza bağlı bence

evet.
gerçek bir kadın gibi hissediyorum.
kendimi farkettiğimden beri hissediyorum bunu.

Erkeği gerçek bir kadın gibi hissettiren var mı ? Yoksa evlilik gerçekten böyle zor mu ? Anasını işini gururunu tabularını değil de en önce kadınım diyen erkek var mı gerçekten ??

öyle demesi için senin önce erkeğim deyip herşeyi geriye atman lazım ama eski konularına göz attım da sürekli kayınvalidenle çekişmişsin kapris yapmışsın gönderdiği yemek bile sorun olmuş, kayınvalidene o kadın demişsin. sen onları aile olarak kabullenmeyip eşine bunu hissettirmedikten sonra eşinin sana ne hissettirdiğini nasıl sorguluyorsun

eşimin ailesine köle olduğum zman mı kadın olarak hissettirecek bana???
ben den önce annesinin hayalleri vardı ön planda, tüm tepkim bunaydı, bağıra bağıra annemin otuz yıllık hayalleri var derse bir kaç haftalık evli iken hangi kadın kendini prenses hisseder??

kadınlığımı hissettirenler bile çekip gittiği için boşver diyorum iyi böyle ağır abi :)

Şanslıymıssınız bende böyle düşünüyorum inşallah kısmet olur...

Erkeği gerçek bir kadın gibi hissettiren var mı ? Yoksa evlilik gerçekten böyle zor mu ? Anasını işini gururunu tabularını değil de en önce kadınım diyen erkek var mı gerçekten ??
var canım var ama bizde yok.

Şanslıymıssınız bende böyle düşünüyorum inşallah kısmet olur...
Şans değil emin ol. Resmen emek verdim doğru insanı bulana kadar. Bizim kadınımız yakaladığıyla evleniyor evde kalırım korkusuyla. Benim doğru insanı bulmak için verdiğim emeği onlar evliliklerini yürütebilmek için veriyor. Acele etme tavsiyem ve kimseyi takma .

benimde düşüncem aynı ama 33 olduk bakalım kısmet

Tavsiyem, zaten böyle bir adam degilse hic evlenmemek en akillicasi olur. Önce emin ol derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…