yani normal bir konu alıp dalga geçseler neyse diyeceğim, rezalet!
belki de burada fake konuları açıp duran üye, kendi açtığı konuyu taşımıştır twitter'a intikam almak için
İntikam için değil de Twitter'da sırf daha popüler olmak , daha fazla takipçi kazanmak için fake konular açıp, sanki başka biri açmış gibi göstererek dalga malzemesi için kullanmış gibi geliyor.
HahahhahahajajajajajErkegi kadin gibimi hissetiricez:s
Çok çok çokk haklısın
Lüften ama böyle orjinal konuya orjinal kadın gider.
Ay valla içim şişti
Bir taraftan 'nefes alsın yeter' derler. diğer tarafta 'gerçek kadın var mı?' derler. Kadınlar sadece kadın olsa gerçeğini çakmasını zorlamasak olmaz mı?
Yok eşim beni ezdirmez. Beni ve ailesini farklı tutar farklı sever vs. vs.
Önce kendinizi sevin, şımartın, el üstünde tutun. İlle de bir erkekten kocadan beklemeyin.
Adamlara uydunuz muamalesi yapmayın. Sevgi ayrı bağımlılık ayrı şeyler.
Hayatınızın yörüngesine kendiniz oturun. Bir erkeğin oturtmasını beklemeyin.
galiba diyorki; erkekleriniz, sizleri gerçek bir kadın gibi hissetirebiliyor mu? sanırım kendi ilişkisinde, kendisini kadın gibi hissedemiyor. bir kadın olarak değer görmediğini düşünüyor. yada kadın gibi hissetmekten kastı "çekici, erkeğinin ilgisini üstünde tutabilen" heralde.Konu sahibi dediğinden çoğumuz bir şey anlamadı. Bir açıklama yapsanız size zahmett..
bu cümleyi kurabilmeyi öyle çok isterdim ki, ne güzel... çok şanslısınEvet var :)Eşim onu çok seviyorum hayatımda tanıdığım en iyi insan ya da Allah'ın bana göndermiş oldugu en güzel Armağan:)