Gerçek bir kadın gibi hisseden var mı ???

yani normal bir konu alıp dalga geçseler neyse diyeceğim, rezalet!
belki de burada fake konuları açıp duran üye, kendi açtığı konuyu taşımıştır twitter'a intikam almak için:KK62:

İntikam için değil de Twitter'da sırf daha popüler olmak , daha fazla takipçi kazanmak için fake konular açıp, sanki başka biri açmış gibi göstererek dalga malzemesi için kullanmış gibi geliyor.
Tabii belki de gerçekten burdaki fake olmayan kullanıcılardan biri de olabilir, bu konuyu görüp malum sitede "komiklik" olsun diye de paylaşmış olabilir.

İntikam için değil de Twitter'da sırf daha popüler olmak , daha fazla takipçi kazanmak için fake konular açıp, sanki başka biri açmış gibi göstererek dalga malzemesi için kullanmış gibi geliyor.

ama daha önceki konusunda çok yüklenildi ona, haklı olarak yüklenildi! çok kızdı
sonraki konusunda yine yüklenildi, yine çok haklıydık! yine kızdı
sonra başka nick'le geldi, yakalandı, iyice sinir oldu

Sorun eşinin seni değersiz hissettirmesi mi? Yoksa cinsel anlamda mı anlamadım pek. Eğer sen hep 2. plandaysan bu ilişkiyi tekrardan gözden geçir derim ben.

Ben hic bisey anlamadim bu konudan cinsiyetimmi karisti neo_O:KK64:

:KK53:
Lüften ama böyle orjinal konuya orjinal kadın gider.

Ay valla içim şişti :KK34:
Bir taraftan 'nefes alsın yeter' derler. diğer tarafta 'gerçek kadın var mı?' derler. Kadınlar sadece kadın olsa gerçeğini çakmasını zorlamasak olmaz mı?

Yok eşim beni ezdirmez. Beni ve ailesini farklı tutar farklı sever vs. vs.
Önce kendinizi sevin, şımartın, el üstünde tutun. İlle de bir erkekten kocadan beklemeyin.
Adamlara uydunuz muamalesi yapmayın. Sevgi ayrı bağımlılık ayrı şeyler.
Hayatınızın yörüngesine kendiniz oturun. Bir erkeğin oturtmasını beklemeyin. En Büyük KK
Çok çok çokk haklısın

Konu sahibi dediğinden çoğumuz bir şey anlamadı. Bir açıklama yapsanız size zahmett..

Kendime değerveriyorum kendimi seviyorum sevgilim/kocam olmadan ben bir hiçim diye düşünmüyorum kendime yatırım yapıyorum beynimi kişiliğimi geliştirmek için bol bol kitap okuyorum ufak ufak da olsa kendim için para biriktiriyorum hiç olmazsa günde 15 dk kendime bi türk kahvesi yapıp sakin bir müzik açıp kafa dinliyorum bu aralar yediklerime ve bakımıma daha fazla dikkat etmeye başladım. Önceki paspal halimi üzerimden attım ve kendimi gerçekten değerli hissediyorum kadın olmanın güzelliğini anlıyorum

Konu sahibi dediğinden çoğumuz bir şey anlamadı. Bir açıklama yapsanız size zahmett..
galiba diyorki; erkekleriniz, sizleri gerçek bir kadın gibi hissetirebiliyor mu? sanırım kendi ilişkisinde, kendisini kadın gibi hissedemiyor. bir kadın olarak değer görmediğini düşünüyor. yada kadın gibi hissetmekten kastı "çekici, erkeğinin ilgisini üstünde tutabilen" heralde.

Merhaba,
ben kadınım
gerçek kadınım.
(Merhaba, adım bond, james bond...) gibi oldu ama olsun :)

Evet oyle erkekler var. Ama niye erkege bagladiniz ki ? Kendinizi iyi hissetmek icin bi erkege veya bi baskasina gerek yok. Kendinize duydugunuz saygi ve sevgi yeterde artar bile. Kendinize sayginiz ve sevginiz olmadan karsidakinden de beklemek sacma.

12.jpg
bu karikatür aklıma geldi konuyu okuyunca

Ben hep kadın gibi hissettim çok şükür evlenmeden önce de sonra da ;-)

Ama ailesi ile ayni sıkıntıları yaşayacağimi bilsem yine onunla evlenirdim.ben güçsüz bir karakter değilim ama yorulduğumda yanımda olacağını bilmek iyi hissettiriyor.2.5 yılki evliyim artık daha az zıtlasıyoruz.

ama bence evliliğin en büyük sınavı çocuk hele de ilk 6 ayı onu aşinca yavaş yavaş düzene giriyor

çok derin bi soruydu benm için aslında ama sanırım tam ifade edemedim,
tek bir yönden değil sorumun içeriği
bi erkek yokken de kadınız evet ama ;
bi erkek varken hayatımda çok daha iyi ,çekici ,güzel ,değerli hissetmek isterdim........

Evet var :)Eşim onu çok seviyorum hayatımda tanıdığım en iyi insan ya da Allah'ın bana göndermiş oldugu en güzel Armağan:)

X