Gerçek bir kadın gibi hisseden var mı ???

Esim hep soyler.ailem bi yana sen bi yana.herseyden otesin benim icin der.zaten onun bana, benim ona sevgimizbiraz dillere destandir yillardir.
Cok sukur.hep sukrediyorum evliligime.
Ozel anlamda soruyorsaniz evet bir kadin oldugumu hep hissettiriyor bana

Anasını işini gururunu tabularını değil de en önce kadınım diyen erkek var mı gerçekten ??

eşimin asla beni ailesinden önde tutup milletin yanında illede karım vs demesini asla istemem

bir gün eşime şunu sormuştum:

sen en çok beni mi seviyosun aileni mi , hangiimiz ondeyiz falan?

bana dedi ki:

annemi annem gibi
babamı babam gibi
seni de eşim gibi seviyoum

hepinizim yeri önemi farklı dedi ve ben o gunden sonra asla bu soruları sormuyorum

o da sağolsun ne beni ailesinin yanında , ne ailesini benm yanımda rencide etmez,ezdirmez

çok ama çok eşit davranır

olması gerekende bu.

evet onde bizde bir aile oluyoruz ama bir erkekten asla ailesinden önce tutmasını vs istememliyz kızlar burda hata ediyoruz bence

ben bunu 1.5 yıllık evlılıgımde hiç yapmadım ve çok şkür eşimle dişe dokunur bir tartışamız olmadı.

hani iş,güç olsa haklısın tabı ama aile konusu çok hassas.

Önce sen kadın olduğunu kabul et öyle Hisset

Bu konuda sunu da anlıyorum.cinsellikle ilgili sanırım

Hani evlendikten kadın olduğumu fark ettim derler ya super fantazileri olup sevisenler onun gibi bir şey herhalde sanirsam galiba

İnsanım.
Kadınım.
Degerliyim.
Her insan, ne kadar mükemmel esi olsa bile ilk once bir bireydir. İnsan kendini sevmeli.
Bize gelince, biz tam olarak bir elmanın iki yarısı değiliz. Ayni sepette Yan yana çok güzel duran iki ayrı elmayiz.. Birine birşey olursa diğer elma yarim kalmamalı, sapasağlam durabilmeli hayatta diye

eskı konularınada soyl bir baktım cnm da baya sıkıntı yaşamışsın

eğer çocuğun yoksa kendini çok yıpratma,inşallah sorunlarınız hallolur

Benim bildigim siteden birseyler alip baska yerde paylasmak yasak..
Yanlis hatirlamiyorsam boyle birsey okumustum..
Sanirim K Kazen e bildirilmeli.

Bilemeyeceğim, gerçi burda paylaşılan şeylere herkesin erişimi var, özel bir alan değil, varsa öyle bir kural saçma açıkçası.

Çnden ithal çakma kadın

Lüften ama böyle orjinal konuya orjinal kadın gider.

Ay valla içim şişti
Bir taraftan 'nefes alsın yeter' derler. diğer tarafta 'gerçek kadın var mı?' derler. Kadınlar sadece kadın olsa gerçeğini çakmasını zorlamasak olmaz mı?

Yok eşim beni ezdirmez. Beni ve ailesini farklı tutar farklı sever vs. vs.
Önce kendinizi sevin, şımartın, el üstünde tutun. İlle de bir erkekten kocadan beklemeyin.
Adamlara uydunuz muamalesi yapmayın. Sevgi ayrı bağımlılık ayrı şeyler.
Hayatınızın yörüngesine kendiniz oturun. Bir erkeğin oturtmasını beklemeyin.

Gerçek kadın derken??
Nasıl yani sekslemi ilgili anlamadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…