Gerçek bir kadın gibi hisseden var mı ???

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
Erkeği gerçek bir kadın gibi hissettiren var mı ? Yoksa evlilik gerçekten böyle zor mu ? Anasını işini gururunu tabularını değil de en önce kadınım diyen erkek var mı gerçekten ??

7 aylık evliyim. Evlilik şahane bişimiş. 30 yaşında evlendim yakaladığım ilk adamı nikah masasına götürmedim ince eledim çok bekledim armutun sapı üzümün çöpü dedim istediğim insanı buldum. Çoook mutluyum şahane bi eşim var. Dünyadaki tek kadın gibi hissediyorum. İçimde en ufak bi şüphe olsa nikah masasına gitmezdim. Kaliteli yalnızlığı vasat birlikteliğe tercih ederim. Bunu böyle yapabilen her kadının evliliği güzeldir. Ama yaşım geldi herkesin kusuru var ama çok aşığım olsunlarla çıkıyor bizim kadınımız yola. Sonuçlar ortada.

vardır neden olmasın ama genelde türk erkekleri pısırık olurlar :)

Erkeği gerçek bir kadın gibi hissettiren var mı ? Yoksa evlilik gerçekten böyle zor mu ? Anasını işini gururunu tabularını değil de en önce kadınım diyen erkek var mı gerçekten ??
gerçek bi kadın ne demek bu sorunun arkasından cinsellik sorusu mu gelicek

Sukurler olsun ben hissediorm.. Ama soruyu tam anlamadim cinsellikmi war yoksa normal duygusal anlamdami..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…