Arkadaşlar öncelikle merhabalar,sitenin yakın dönemde üyesi olsamda ,uzun dönemdir takipçisiyim ve bu güne kadar forumda açılan konularda bir çok arkadaş bizlerle deneyimlerini önerilerini paylaştılar ancak taktir edersiniz ki söz konusu cilt kadar hassas bir şeyse ,cilt konusunda hiç bir uzmanlığı ve eğitimi olmayıp iddalı cümlelerle şunu yapın bunu yapın tarzında ki öneriler her ne kadar iyi niyetle yapılsada hiçte doğru değil , benim derdim ;bazı cilt uzmanları mutlaka temzileme sütü ,tonik peelin ürünü kullanın diyor bazıları kullanmayın diyor bazıları doğal sabunları tavsiye ediyor bazıları sabun kesinlikle doğal da olsa ph değeri dengelide olsa zararlıdır diyor ,kimisi zeytin yağı gibi bitkilsel yağlar öneriyor kimisi bu yağlar tüylenme yapar vs diyor , bazısı gül suyu evet doğal toniktir ama genişleyen gözeneklere katkısı yoktur kullanılmamalıdır diyor , çok uzattım ama birinin dediğini birisi tutmuyor, kozmatik ürünleri satılan yerlerde cilt uzmanı olduğunu söyleyen ve ayak üstü bi ton öneride bulunan kişiler hakikaten sırf ürün satmak için mi tonik süt tonik vs şart diyorlar inanın kime inanacağıma şaşırdım ,eğer aramızda gerçek bir uzman varsa günlük cilt bakımında hangi yöntemler izlenmeli ,hangi ürünler kullanılmalı ,temizleme sütü ve toniğin önemi nedir,doğal sabunları yüzümüze uygulamak doğrumudur ve zeytin yağı ve gül suyu konusuna da açıklık getirebilir mi ,tam olarak cvp alabildiğim bir konu göremedim malesef ,eğer gerçkten uzman bir kişi bizi bu ve sizlerinde merak ettiğini konularda bizi bilgilendirirse çok sevinirm :)