Gerçek arkadaşlık bu olsa gerek: Kanserden ölen arkadaşının dört kızını evlat edindi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Gerçek arkadaşlık bu olsa gerek: Kanserden ölen arkadaşının dört kızını evlat edindi

Dünyanın her tarafından insanın yaşam sevincini alıp götüren haberler almaktan bıkanlar için Laura Ruffino isimli kadının yaptığı şey ferah bir nefes etkisi yaratabilir. Çocukluk arkadaşı Elizabeth Diamond’a dördüncü derece beyin kanseri teşhisi konduktan sonra ona verdiği sözü tutan Ruffino, tek başına olan kadının dört kızını da evlat edinmiş.

WKBW-TV’ye konuşan Ruffino, Elizabeth ile 30 senelik arkadaş olduklarını söylemiş ve eklemiş, ‘Teşhis konduktan sonra eğer ona bir şey olursa kızları evlat edinmemi söylemişti. Bir dakika bile düşünmedim ve elbette onları evlat edineceğimi söyledim.’

Geçtiğimiz Nisan ayında, Diamond kansere yenik düşmüş. Hemen ardından da Ruffino arkadaşına verdiği sözü tutmak üzere harekete geçmiş. Arkadaşının dört kızını evlat edinen kadının şu an 6 kız çocuğu var.

’10 sene önce hayatımın böyle olacağını tahmin etmezdim. Fakat hayat önünüze bir şey çıkardığında onu kabul edip, durumu en iyi şekilde idare etmeye çalışıyorsunuz.’ Demiş Ruffino.

Tabii ki ailesinin bu yeni hayata geçiş dönemi çok da kolay olmamış. Bir anda bütün giderleri artan çift, ekonomik olarak bir takım sıkıntılar yaşamaya başlamış. Neyse ki yaşadıkları yerdeki insanlar durumu bildikleri için onlara yardımcı olabilmek adına ellerinden geleni yapmışlar. Bu Ağustos ayında örneğin, ailenin yararına bir yardım günü düzenliyorlarmış.

Buna ek olarak internetteki bağış toplama sitelerinden bir tanesine de Ruffino adına bir hesap açılmış. Durumdan haberdar olan yardımseverler bu şekilde de aileye yardım ediyorlar. Şu ana kadar 37.000 dolar yalnızca bu bağış sitesi üstünden toplanmış.

http://www.radikal.com.tr/radikalis..._arkadasinin_dort_kizini_evlat_edindi-1402881

Helal olsun. Kızların hepsi çok mutlu gözüküyor. Dilerim bir ömür tüm çocuklarıyla mutlu , sağlıklı , huzurlu bir hayat sürerler.

Cok guzel ya tebrik ederim. Benim eltim de cocuklarini birakip gittiginde ben evladim gibi aldim baktim onlara. Hiç hayir demedim ama eltim 1 yilin sonunda geri geldi ve çocuklar beni gorduklerinde selam bile vermiyorlar icim gidiyor.
Umarim bu cocuklar bu kadinin kiymetini hep bilirler...

nee , eltin niye bıraktı çocuklarınıı

nee , eltin niye bıraktı çocuklarınıı

Eltimin sorunlari var. Kocasi da ayni sekilde sorunlu. Ben ailemin yanina memlekete gidicem.dedi. çocukları da goturdu. Çocuklar gorumcemin yanina kacmislar yuzleri gozleri kan revan oicinde hala bizi kurtar demisler. Esim falan da al cocuklari gel.demis ablasina.
Surekli dovuyor cocuklari, bakmiyor surekli kufur hakaret. Cocuklarin 3u de okuma yazma bilmiyorlar ki en kucugu 9 yasinda. 3 taneye bakamiyor simdi bi de 4.ye hamile. Allah yardim etsin. Allahin bi bildigi vardir elbet ama kaynanam nasil kopuruyordu. Insan korunmayi bilmez mi bu kadin bilerek yapti bunu diye.
Cocuklar benim elimdeyken kilo aldilar saclari uzadi kendilerine geldiler. Ama anneleri geldikten 1 ay sonra gittim gordum ki ne cocuklar mahvolmustu. Onceden bana kosa kosa sarilip yengeeem diyen cocuklar simdi yarim agizla "hos geldin yenge" deyip oturuyorlar.
Maalesef cok sorunlu bir yasantilari var. Kaynanama diyorlarmis "ah nene boyle aile mi olur" diye. Cok uzuluyorum ama elimden bir sey gelmiyor. Her gece kabus goruyorum acava aclar mi canlari benim yedigim bir seyi mi cekti diye. Surekli esime diyorum onlara yemek gonder bir seyler gonder diye.
Ne anne anne ne baba baba anlayacagin. Yani dışı seni ici beni yakar..

yazık yaa, çok uzuldum.. Nasıl insanlar var şu hayatta.. Sen ne yaparsan yap o çocuk annesini atıp seni tutmaz, hayattaki olmazsa olmaz bu...
sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın bilgecemm, allh goruyo sonuçta

Fakat hayat
önünüze bir şey
çıkardığında onu kabul edip,
durumu en iyi şekilde idare
etmeye çalışıyorsunuz.

Yukardaki cümle hayatın ,özeti diyebilirim iyiki halen heryerde iyi insanlar var

İnsanlık ölmemiş böyle insanları görünce umutlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…