Gerard Butler-

En sevmediğim erkek tipi. Hele ki renkli göz çok itici.
İlk fotoğrafta çok çirkin bu arada.

Son düzenleme:
Guzel adamdir :) Birisine benzetiyorum ama ismi aklima gelmiyor su an.

adamın dibi

yalnız resimde dikkatimi çeken çakmak oldu
yahu aktörsün sigara var falan feşman o çakmak ne laaa bi liralık çakmak onlar bi zippo alamadın mı pintiiii

Bende Türkiye sınırları içinde yandan görünüşte bu adamı benzetiyorum. hafiften andırıyor

Eğer benzettiğin kişi Türkiye sınırları içindeyse lütfen aklına gelsin, gidip yakasına yapışmak istiyorum:):)

Ne yazik ki degil :) ama bizim islerine arada gelen birisi ,ciddi anlamda animsatiyor bu adami.
Sen kop gel ,işinlan Izmire tanistirayim seni.

Ohara yani kizlar :) sizden de birsey kacmiyor.

Hic aklima gelmezdi benim cakmaga bakmak :) illahi.

Hava atmasak diyorum yawrum :) bizim hic zippomuz olmadi ,nasil birseye benziyor ki acep

Kizlar bana da Andreas Wilson benzeyen birisini bulun

Hava atmasak diyorum yawrum :) bizim hic zippomuz olmadi ,nasil birseye benziyor ki acep

Kizlar bana da Andreas Wilson benzeyen birisini bulun

Tatlım boşuna hayal kurmayalım Andreas Wilson, Gerard Butler gibi adamlar Türkiye sınırları içerisinde benzerine bile rastlayamayacağımız türde adamlar...:)

Tatlım boşuna hayal kurmayalım Andreas Wilson, Gerard Butler gibi adamlar Türkiye sınırları içerisinde benzerine bile rastlayamayacağımız türde adamlar...:)

Izmirde cok karizma cocuklar var aslinda :) ama Andreas gibisine de rastlamadim vallaha ah ahhh.

Benim erkek arkadasim yazdiklari okusa biterim yalniz :) tirstim su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…