Gerard Butler-

cai3H.jpg

8TxWf.jpg

lFNiB.jpg

1JFb2.jpg

5QQ5W.jpg

yiUpA.jpg

sf1op.jpg

tr5Qd.jpg

Bj9t1.png

otDvE.jpg

TQ7uo.jpg

En sevmediğim erkek tipi. Hele ki renkli göz çok itici.
İlk fotoğrafta çok çirkin bu arada.

Son düzenleme:
Guzel adamdir :) Birisine benzetiyorum ama ismi aklima gelmiyor su an.

$lFNiB.jpg

yalnız resimde dikkatimi çeken çakmak oldu
yahu aktörsün sigara var falan feşman o çakmak ne laaa bi liralık çakmak onlar bi zippo alamadın mı pintiiii :27::27:

Bende Türkiye sınırları içinde yandan görünüşte bu adamı benzetiyorum. :27::27: hafiften andırıyor

$v201207252328390949160.flv.jpg

Eğer benzettiğin kişi Türkiye sınırları içindeyse lütfen aklına gelsin, gidip yakasına yapışmak istiyorum:):)

Ne yazik ki degil :) ama bizim islerine arada gelen birisi ,ciddi anlamda animsatiyor bu adami.
Sen kop gel ,işinlan Izmire tanistirayim seni.:52:

Ohara yani kizlar :) sizden de birsey kacmiyor.

Hic aklima gelmezdi benim cakmaga bakmak :) illahi.

Hava atmasak diyorum yawrum :) bizim hic zippomuz olmadi ,nasil birseye benziyor ki acep :52:

Kizlar bana da Andreas Wilson benzeyen birisini bulun :52:

Hava atmasak diyorum yawrum :) bizim hic zippomuz olmadi ,nasil birseye benziyor ki acep :52:

Kizlar bana da Andreas Wilson benzeyen birisini bulun :52:

Tatlım boşuna hayal kurmayalım Andreas Wilson, Gerard Butler gibi adamlar Türkiye sınırları içerisinde benzerine bile rastlayamayacağımız türde adamlar...:)

Tatlım boşuna hayal kurmayalım Andreas Wilson, Gerard Butler gibi adamlar Türkiye sınırları içerisinde benzerine bile rastlayamayacağımız türde adamlar...:)

Izmirde cok karizma cocuklar var aslinda :) ama Andreas gibisine de rastlamadim vallaha :( ah ahhh.

Benim erkek arkadasim yazdiklari okusa biterim yalniz :) tirstim su an:52:

Back