Sema akin Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2019 4 0 1 12 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sema akin #1 Genzimde surekli bir yanma ve odun dumani kokusu var. Allerjik mi yoksa farkli bisey mi anlamadim. Internete bakinca beyin tümöründen söz ediliyor.
Genzimde surekli bir yanma ve odun dumani kokusu var. Allerjik mi yoksa farkli bisey mi anlamadim. Internete bakinca beyin tümöründen söz ediliyor.
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.909 607.570 1.098 43 Malatya 12 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sema akin #2 İntrtnette yazılanlar ile tanı koymayın. Boşuna canınızı sıkmış olursunuz. Bir doktora gidin allerjik olabilir.Benimde benzer şikayetlerim var.Allerji sorunum var ilaç kullanıyorum. Geçmiş olsun.
İntrtnette yazılanlar ile tanı koymayın. Boşuna canınızı sıkmış olursunuz. Bir doktora gidin allerjik olabilir.Benimde benzer şikayetlerim var.Allerji sorunum var ilaç kullanıyorum. Geçmiş olsun.
Sema akin Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2019 4 0 1 12 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Sema akin #3 Tesekker