• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genotropin büyüme hormonu iğnesi

_Mayra_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
1.475
1.237
83
Merhaba arkadaşlar🥰
Ben merkez değiştirerek ikinci tedavime başladım
Önceki tedavimden dondurulmuş 1 embriyom var
Şimdi yeni tedavime başladım

Yumurtalık rezervim az ve amh değerim 0.5
Bir önceki kontrolde doktor 4 solda 2 sağda toplam 6 yumurta görmüştü
Fakat bu adetimde sağda 2 solda 2 olmak üzere 4 tane görünüyor şimdilik
Bu 4 küçük yumurtayla tedaviye başladık

Bundan öncesinde Yumurtlama döneminde çağırmıştı hoca ve o günden itibaren adet olana kadar genotropin iğnesi ( gün aşırı 2.4 doz) , corasprin ( günde 1) , estoferm ( günde 2 ) kullandım , adet olunca gittim , dediğim gibi 4 folikül göründü ve tedaviye başlandı.

Bana cumaya kadar kullanmak üzere klomen verdi günde 2 sefer, ayrıca genotropin iğneyi de hergün 1.2 doz olarak kullanmamı söyledi
Cuma günü ise merional ve fostimona başlamamı istedi
Klomen ile tedaviye başlaması biraz bana değişik geldi ama yumurtaları kontrollü büyütmek istiyorum demişti hoca
Çünkü önceki tedavilerimde yumurtanın ikisi hep öne geçiyor eşit büyümüyordu

Pazartesi günü ilk kontrolüm olacak
Genotropin büyüme hormonu iğnesini yumurtalar biraz daha kaliteli olsun ve eşit büyüsün diye verdiğini söyledi hoca.
Daha önce bu iğney kullanıp yumurta kalitesinde iyleşme yaşayan oldumu acaba
Bu kadar iğne ilaç açıkçası beni tedirgin ediyor ama yavrularımız için herşeye katlanıyoruz yeterki gelsinler bizlere🤲🏻🤗

Büyüme hormonu iğneleri genotropin, saizen gibi iğneleri kullanıp deneyinleyen yokmu kızlar

Bilgim yok ama bir doktor bana bunlardan tüp bebek tedavisi olmadan da kullandirabilecegini söylemişti konuyu takipteyim

Bilgim yok ama bir doktor bana bunlardan tüp bebek tedavisi olmadan da kullandirabilecegini söylemişti konuyu takipteyim
Teşekkür ederim cevabınız için🌸
Ben genotropini yumurtlama döneminden tedavi bitene kadar kullandım
Biraz zararlı olduğunu duyduğum için biraz tedirgin oldum ama şifa niyetine kullandım
Yumurtaları eşit büyütmeye ve kaliteli olmasını sağladığını söylemişti benim doktorum
Siz de kullanacakmısınız?
Tedavi sürecindemisiniz?🤗

Biraz zararlı olduğunu duyduğum için biraz tedirgin oldum ama şifa niyetine kullandım
Yumurtaları eşit büyütmeye ve kaliteli olmasını sağladığını söylemişti benim doktorum
Bugun doktora gittim yarin klomen başlıyorum canim. Senin için de hayrilisi olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 💕

Merhaba tedaviniz nasıl geçti inşaallah güzel netice almışsınızdır. Genotropin kullananları araştırırken yazınızı gördüm sizede sormak istedim. Yumurtalarınız büyüdü mü istenilen ölçüde?

Merhaba arkadaşlar🥰
Ben merkez değiştirerek ikinci tedavime başladım
Önceki tedavimden dondurulmuş 1 embriyom var
Şimdi yeni tedavime başladım

Yumurtalık rezervim az ve amh değerim 0.5
Bir önceki kontrolde doktor 4 solda 2 sağda toplam 6 yumurta görmüştü
Fakat bu adetimde sağda 2 solda 2 olmak üzere 4 tane görünüyor şimdilik
Bu 4 küçük yumurtayla tedaviye başladık

Bundan öncesinde Yumurtlama döneminde çağırmıştı hoca ve o günden itibaren adet olana kadar genotropin iğnesi ( gün aşırı 2.4 doz) , corasprin ( günde 1) , estoferm ( günde 2 ) kullandım , adet olunca gittim , dediğim gibi 4 folikül göründü ve tedaviye başlandı.

Bana cumaya kadar kullanmak üzere klomen verdi günde 2 sefer, ayrıca genotropin iğneyi de hergün 1.2 doz olarak kullanmamı söyledi
Cuma günü ise merional ve fostimona başlamamı istedi
Klomen ile tedaviye başlaması biraz bana değişik geldi ama yumurtaları kontrollü büyütmek istiyorum demişti hoca
Çünkü önceki tedavilerimde yumurtanın ikisi hep öne geçiyor eşit büyümüyordu

Pazartesi günü ilk kontrolüm olacak
Genotropin büyüme hormonu iğnesini yumurtalar biraz daha kaliteli olsun ve eşit büyüsün diye verdiğini söyledi hoca.
Daha önce bu iğney kullanıp yumurta kalitesinde iyleşme yaşayan oldumu acaba
Bu kadar iğne ilaç açıkçası beni tedirgin ediyor ama yavrularımız için herşeye katlanıyoruz yeterki gelsinler bizler

İyi akşamlar öncelikle 🌼geçmiş olsun🌼 ben ergenlik döneminde kullandım genotropin iğneyi..büyüme hormonu yetersizdi onu dengelemek için kullandım hem boyumu uzattı hem regl olmamı sağladı çok şükür faydalarını gördüm 🙏🏻

Back