Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,Bende sizlerden destek bekliyorum.Benimde 13 aylık oğlum var.2 aydır daha şiddetli sorunlarla karşılaşıyoruz.Geceleri hiç uykumuz yok.Sürekli kalkıyor.Nefes alıp vermede güçlük yaşıyoruz.Birkaç dr.gösterdim,hepsi ameliyat olması gerekir dediler.Zorda olsa kararımı verdim yaptırıcam fakat 2 aydır hastayız,burnumuz akıyor.Durum böylekende ameliyat yapılmıyor.Beklemedeyiz.Allahım herkeze yardım eylesin....
biz nihayet ameliyatımızı olduk. şükürler olsun çok güzel geçti. sizlerede yazayım dedim bilginiz olsun
bizim ameliyat saatimiz sabah 8.15 8. 30 gibi ilk ameliyattı. ve bize 7. 45 te hastanede olmamız gerektiği söylenmişti.
hastaneye gelirken yanmızda meyva suyu getirmemiz gerekiyordu.ve biz tüm ihtiyaç duyabileceğimiz şeyleri yanımıza alıp gittik peçete selpak bardak kızım küçük olduğu için evdede kullandığı battaniyesi bir kat yedek kıyafet falan ki battaniye dışında hiç bir şeye ihtiyacımız olmadı...
neyse anlatayım hemen... 8 gibi kızım ve beni ameliyathanenin yanındaki dinlenme odalar diyeyim oraya aldılar hemşire bize 2 yudum kadar meyva suyunun içine damlatılmış yada katılmış ilaçlı meyve suyunu verdi ben bunu kızıma içirdim. tadı biraz acıydı ama içti yavrum sonra biz yatakta oturup yanımızda getirdiğimiz oyuncağımızla oynuyoruz bu arada hemşireler gelip kızımı seviyorlar falan kendilerini alıştırıyorlar işte herneyse biz önce paltomuzu sonra küpelerimizi falan çıkardık öylesine vakit geçirtiyoruz kızıma ...10 dakika içinde benim kız uyuklamaya sallanmaya falan başladı konuşması güçleşti dili dönmüyordu yavrumun falan 8.20 gibi hemşire gelip kızımı kucağına alıp gel sana ne göstericem hadi anneye baybay yapalım gibi sözlerle kızımı alıp götürdü ki benim kızımda hiç ağlama çırpınma falan yok en cok korktuğum andı yavrumdan nasıl ayrılıcamı düşünüyordum ki korktuğum gibi olmadı sonra geçmeyen dakikalar sürekli edilen dua lar iç okunan ama akla girmeyen gazete sayfaları ikide bir gidilen wc falan derken tam 9 30 da bizi çağırdılar kızınız ayıldı diye hemen yanına koştuk ve kızım artık korkudan mı diyeyim narkozun etkisindenmi diyeyim tabi elindeki serumuda görünce ürkmüş olmalı biraz ağladı ağlarken öksürük krizi falan tuttu ama bir sorun yoktu çok şükür kanama falanda olmadı bir süre kucağımda battaniyesine sarılı halde tekrar uyudu ki(ameliyattan cıkınca çok üşünüyor resmen titriyordu yavrum) uyandı falan ben yanımda kitap götürmüştüm onları okuduk biraz ben uyduruk masallar anlattım öylece saat 12 yi yaptık sonra doktorumuz geldi ameliyatın çok başarılı geçtiğini anlattı eve gidebileceğimizi söyledi bir aksilik olursa hemen kendisini arayabileceğimizi falan söyledi biz de çıkış işlemlerimizi yaptırıp reçetemizi alıp 12 30 gibi hast. ayrıldık..eve geldiğimizde hiç ağlama sızlama olmadı sadece kızım konuşmadı yada konuşamadı diyeyim ki ayıldığında ve hast. konuşuyordu.ilk gün işaret diliyle anlaştıkertesi gün biraz daha iyiydi bugün dahada iyi konuşmasıda 2. gün düzeldi....yani korkulacak kadar büyütülecek bir operasyon değil tabiki evlat tatlı ama en güzeli onun sağlığına kavuşması şükürler olsun ki atlattık zaten yemek listesinide uyunca sorun olmuyor...
şimdiye kadar nefes almak için hep ağzını ve burnunu bir arada kullanan kızım ameliyattan çıktığı anda sadece burnundan nefes almaya başlamıştı geceleri sabahlara kadar horlayan ter içinde kalan kızım daha ilk geceden aldığı nefes bile duyulmuyordu desem yeri deliksiz bir uyku uyudu yavrum...
boşuna beklemişim şimdiye kadar ana işte kıyamıyor insan
haa en önemlisi kızım ameliyat olduğunu bilmiyor hatırlamıyor sadece bildiği bizim uydurduğumuz leblebi yerken iyi çiğnemediği için boğazına kaçırdığı doktorunda onu çıkardığı artık doğrumu yanlışmı bilmem ama 3 yaşındaki bir çocuğa açıkçada anlatamazdım hatırlamadığı ameliyatı...kontrole gidelimmi boğazın geçmişmi geçmemişmi dediğimde benim doktoruma gidelim ama diyor yani hala seviyor doktorunu...
biraz uzun ve ayrıntılı oldu ama bence hiç korkmayın ve gereksiz yere büyüdükçe geçer diye beklemeyin bekledikçe sorunları dahada büyüyor kulak iltihapları sonrasında işitme kaybı ve en sonunda kulağa tüp takılması gibi ..doktorunuza kulak verin derim.. herkese geçmiş olsun...