öncelikle allah analı bablı büyütsün canım.bende az kalsın oğlumu boğuyodum 3 günlükken sarılık için su vereyim derken acilde bulduk kendimizi.hala o zamanların etkisi var bende sütüm bile kesildi bu yüzden.biberonu neden kullanıyosun bilmiyorum ama delikkleri fazla geliyo olabilir numarasına dikkat ettinizmi.benim oğlum hiç emmedi bende hep biberon kullandım 6ay sğıp verdim sütümü ondan sonrada mama yemekler falan...
merhaba kızlar
44 günlük bi bebeğim var ama biberon verirken hep genzine kaçırıyorum.Genzine kaçtığı zaman ters çeviriyorum 2 kaşının ortasından yukarı doğru parmağımla çekiyorum.Bi keresinde kucağımda bayılır gibi oldu ödüm koptu.Yaptıklarım doğrumu başka yapmam gereken bişey varmı çok korkuyorum mamasını yedirirken...[/QU
ben bebeğimi beslerken başına hafif meyil veriyordum.yatarken verdiğim zaman tıkanıyordu.yan çevirince fazla sütler akıyodu ağzından zaten.insan panik yapıyor ilk başlarda ama zamanla öğreniyoruz herşeyi.
ayy rahatlığın keyfini çıkar bol bol yat doğunca dertler başlıyo sütüm yetiyor mu doymadımı ama çokta tatlılar bakmaya kıyılmıyor uyuyunca bile özleniyorbiberon felan degıl ya genelde yenı doganlarda olyo alısana kadar ay cok tatlı bebıs masallahhhh bıde benım kızcem gelseydı hayırlısyla
öncelikle allah analı bablı büyütsün canım.bende az kalsın oğlumu boğuyodum 3 günlükken sarılık için su vereyim derken acilde bulduk kendimizi.hala o zamanların etkisi var bende sütüm bile kesildi bu yüzden.biberonu neden kullanıyosun bilmiyorum ama delikkleri fazla geliyo olabilir numarasına dikkat ettinizmi.benim oğlum hiç emmedi bende hep biberon kullandım 6ay sğıp verdim sütümü ondan sonrada mama yemekler falan...
dr.brownun biberonunu kullanıyorum canım tek delikli olanından.gögüs ucum olmadığı için almıyo oğlum.silikon uçlada denedim ama olmadı.bende sağıp veriyorum az geliyo ama veriyorum 1-2 kaşıkta olsa.geçmiş olsun sanada insanın aklı gidiyo o anda napıcanı şaşırıyo
Dr.Brown'un biberonu bu konuya çözüm olabilir..Benim oğlumda2 aylık biberonla besleniyor.En baştan beri Dr.Brown kullanıyorum.Birkaç gün biberonun emziğinde bir sorun oluştu -bizim hatamızdan dolayı- normal biberonla vermeyi denedim.Sizin yaşadığınız sorunları bende yaşadım..Bu biberonda genzine bişey kaçması mümkün değil..Tabi bebeğiniz büyüdükçe emmeyi daha iyi öğrenecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?