Çocuk Hastalıkları genize süt kaçması yardım???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
merhaba kızlar
44 günlük bi bebeğim var ama biberon verirken hep genzine kaçırıyorum.Genzine kaçtığı zaman ters çeviriyorum 2 kaşının ortasından yukarı doğru parmağımla çekiyorum.Bi keresinde kucağımda bayılır gibi oldu ödüm koptu.Yaptıklarım doğrumu başka yapmam gereken bişey varmı çok korkuyorum mamasını yedirirken...

öncelikle allah analı bablı büyütsün canım.bende az kalsın oğlumu boğuyodum 3 günlükken sarılık için su vereyim derken acilde bulduk kendimizi.hala o zamanların etkisi var bende sütüm bile kesildi bu yüzden.biberonu neden kullanıyosun bilmiyorum ama delikkleri fazla geliyo olabilir numarasına dikkat ettinizmi.benim oğlum hiç emmedi bende hep biberon kullandım 6ay sğıp verdim sütümü ondan sonrada mama yemekler falan...

dr.brownun biberonunu kullanıyorum canım tek delikli olanından.gögüs ucum olmadığı için almıyo oğlum.silikon uçlada denedim ama olmadı.bende sağıp veriyorum az geliyo ama veriyorum 1-2 kaşıkta olsa.geçmiş olsun sanada insanın aklı gidiyo o anda napıcanı şaşırıyo

biberon felan degıl ya genelde yenı doganlarda olyo alısana kadar ay cok tatlı bebıs masallahhhh bıde benım kızcem gelseydı hayırlısyla

biberon felan degıl ya genelde yenı doganlarda olyo alısana kadar ay cok tatlı bebıs masallahhhh bıde benım kızcem gelseydı hayırlısyla
ayy rahatlığın keyfini çıkar bol bol yat doğunca dertler başlıyo sütüm yetiyor mu doymadımı ama çokta tatlılar bakmaya kıyılmıyor uyuyunca bile özleniyor

sağdığınız zaman nekadar süt çıkıyor bende 55 cc falan mama veriyorum mecburen

yaa benimde en büyük problemlerimden birisi genzine süt kaçırması benim bebeğim daha 15günlük bi anda çekiyo galiba her seferinde kaçırıyo benim ailemde eşimin aileside işleri dolaysıyla yanımıza deil yanlızım ilk başlarda bağırıp ağlıyordum şimdi ona birşey olacak korkusuyla cesaretimi topluyorum ters çeviriyorum falan ama çook korkuyorum yaa ne zaman geçer bu sıkıntımızz

benimde aynı problemim var. 3 aylık olduk. biziki ağlarkende tıkanıyor. artık alıştım. ters çeviriyorum. panik yapmamak lazım. doktoruma sorduk. bebekler bir şekilde nefes alır dedi. ama ben bile nzime birşey kaçtığında zor nefes alıyorum. en eyisi panik olmadan davranmak. bir de ebekler için ilk yardım metodlarını önmek lazım bence.ben kursa gittim.

önceden paniklerdim yanımda birileri olurdu.oğlumla başbaşa kaldığımda panik yapmıyorum artık.birde ilk çocuk olunda tecrübesizlik işte

benim oğluma ilk olduğunda 3 günlüktü kucağımda hareketsiz kaldı öyle korktum ki o düzeldiğinde birinin bana bakması gerekti:)) şimdi üç aylık hala oluyo benimde sütüm yetmedi hem anne sütü hem mama veriyorum doğduğundan beri emerkende kaçırıyordu biberondan da hatta uyurken süt ağzına geliyodu sanırım o zaman bile yattığı yerde nefesi gidiyordu geceleri o uyusa bile ben onu izliyordum korkudan üç kere doktora götürdüm bişeyi yok dedi zamanla alıştım zaten sakin olmak çok önemli ters çevirip sırtına vur demişti doktor birde eğer bir müddet nefes alamazsa 15-20 sn kadar hafifçe yüzüne üfleyip kaşlarının arasını ovuyorum düzeliyo

Dr.Brown'un biberonu bu konuya çözüm olabilir..Benim oğlumda2 aylık biberonla besleniyor.En baştan beri Dr.Brown kullanıyorum.Birkaç gün biberonun emziğinde bir sorun oluştu -bizim hatamızdan dolayı- normal biberonla vermeyi denedim.Sizin yaşadığınız sorunları bende yaşadım..Bu biberonda genzine bişey kaçması mümkün değil..Tabi bebeğiniz büyüdükçe emmeyi daha iyi öğrenecek..

bende doğduğu günden beri dr browns biberonunu kullanıyorum.mama olarakta aptamil kullanıyodum şimdi bebelaca geçtim genzine kaçma olayı azaldı gibime geldi.

mrb arklar benimde aynı problemim vardı bebeğimin genzine bir haftalıkkken süt kaçtı ambulans çağırdık sezeryanla doğum yapmamama ragmen dikiş filan düşünemden korkudan kendimi yerden yere attım annem eşim yanımdaydı hepimiz çok korktuk emzirirken aklım çıkıodu zamanla alışıyo bebişler ve sizde, o an ters çevirip sırtıne vurun pozisyona da dikkat edin emzirirken şimdi kuzucuğum altı aylık kaçsa bile kendini kurtarıyo ve üzerine numaradan öksürmeye devam ediyo allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın hayırlı evlatlar olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…