• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları genize mama kacması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sel-inn

offff oofffffff
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
611
13
643
44
arkadaslar benim oğlum meme emmediği için biberonla besleniyo gecen aksam mamasını verirken birden tıkandı (zaman zaman oluyodu ama sallıyodum yüzüstü geciyodu)ayaklar ından salladık sırtına vurduk gecmedi kızardı sonra morardı amcası diyaframını iyice iki kez parmaklarıyla orladı kedine geldi öyle kötüydüki ölmek isteidm o anda ona bebeğime bişey olcak diye anne olamk cok zormus annemi öyle iyi anlıyorumki simdi abartma anne derdim üzerime düşünce.evladı için endişelenmeknasıl bi şeymiş anladım
bikac arkadsım kendi baslarınada geldiklerini söyledi böyle bişey yasayan varmı aranızda cok korkuoyorum mama verirken dualar okuya okuya veriyorum Allahım meleklerimizi kkorusunn

güzelim bebeğini allah bağışlasın.bende aynı sorunları yaşadım.halada ara ara yaşıyorum.tükürüğünden bile tıkanıyor kimi zaman.

sağol semiha Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın
ben paniğim bi de kayınvalide kaynpeer vardı onlar daha panıkler öyle tut böyle tut çoçugu biberonu falan

panik yapılmayacak bir dert degil arkadaslar..en acı şekliyle yasadım bunu..hemde hastaneydik ve doktor ihmaliyle karsı karsıya geldik..lütfen dikkatli olun..ve mutlaka müdahalesini yapın..yan yatırın..
Allah hepiniizin bebegini bagıslasın..

canım öyle bir durumda burnunun orta üstünü yukarıya doğru parmağınla çek.(inşallah anlatabildim) dr. umuz önerdi benimki de tıkanıyor bunu yapınca açılıyor. aklında olsun

Selin geçmiş olsun canım
benim kızımında tıkandığı oluyor,memeyi bırakıpta ağlamaya başladığı zaman genzine kaçıyor süt ve
zeseze nin dediği gibi kaşlarının arasına doğru parmağımla ovuyorum geçiyor..Ama tabii panik olmamak elde değil..

Back