geniz etinin bitkisel tedavisi

hatice_42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
1.293
2
38
23 aylık bebeğimde geniz eti var yaşayanlar bilir çok zor nefes alıyor horluyor... geceleri rahat uyuyamıyor
dr ameliyat dedi fakat ben de her anne gibi bebğimi ameliyat ettirme konusunda tereddüt ettim sonuç olarak ameliyattan önce yapılabilecek şeyleri deneyeceğim

uzun zamandır bununla ilgili araştırma yapıyorum

bi çok bölgede bulunan kenger dikenin kökü sütle kaynatılıp gün içerisinde yudum yudum içiriliyormuş ve şifa oluyormuş (kangal dikeni yada çenger dikeni olarakta biliniyor)

bu bitki kökü bir çok bölgede tüketiliyor hatta derindonduruculara koyduklarını okudum
bitki bu mevsimde yani ağustos sonunda kurumuş ve köklerine ulaşmak zor

yine de birilerinin işine yarar inşallah

bilgisi olan varsa yada elinde olan varsa ve bana ulaşırsa çok mutlu olurum

Canım kuzum geçmiş olsun ama ben hiç duymadım otla tedavisini, yani inandırıcı da gelmedi ama bir süre denemekte fayda vardır.

çok teşekkür ederim canım

öncelikle dr alerjik bi durumdan şüphelendiği için bi süre ilaç kullandık ama hiç bir değişiklik olmadı (kortizonlu ilaç kullandırıyorlar )
Ben otla tedaviye inanırım aktarlarda bulamadım ama işim gereği araziye çıkıyorum kendim buldum

otu daha doğrusu kökü buldum ve denedim çok şükür işe yaradı kuzucum 1 haftadır rahat uyuyor

bebişko 2 yaşında normalinde tıbbı bitkiler önerilmez bu yaşta ama bu ot kenger sakızı dedikleri sakızın çıkarıldığı kökünden yemek yapılan bi bitki olduğu için tereddüt yaşamadan kullandım

ben çok araştırdım çok çözüm aradım şifa tabi ki Allah tan bu ot bizde işe yaradı bu şekilde şifa arayan varsa inşallah işe yarar

merhaba hatice hanim,
bizde ayni dertten müzdaribiz, acaba bu ot ile ilgili bize biraz daha detayli bilgi verebilir misiniz ? yani otu nerde ve nasil bulabiliriz ? bu ot oldugundan nasil emin olabiliriz ? otu nasil taniyacagiz tam olarak ? vs..
tesekkurler

merhaba hatice hanım,

Bizimde aynı derdimiz var ameliyat denildi. Siz şifa bulduysanız ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Merhaba umarım yazım size ulaşır ne kadar kullandınız ve ileriye dönük herhangi bir problem oldumu ne olur bana ulaşın oğlum 27 aylık ve nefes almakta güçlük çekiyor Dr. Ameliyat dedi hatta hemen dedi lütfen iletişime geçebilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…