Merhaba benim kızımda 2 senedir geniz akıntısıyla mücadele ediyor. 3 yaşında okula gondermedim fazla olmadı. Ama 4 yaşında okula başladığı gibi bitmeyen bir geniz akıntısı, geceleri balgam kusmalar, açılmayan burun, uykusuz geceler... Gündüz iyi geceler cehennemdi. 2 ay içinde arka arkaya 3 şişe antibiyotik içti. Çünkü sürekli ciğerleri kapanıyordu. 3 ay okula gondermedim. Bu sureçte KBB ye goturdum. Burun içi çok şiş dedi burun spreyi verdi. Ama pek etki etmedi hala şiş. Alerji doktoruna goturup testler yaptırdım hepsi negatif çıktı. Hastalanınca buhar verin dedi yolladı. Sanki yapmıyormuşuz gibi. Okula gitmediği sürede hiç hastalanmadı. Bu süreçte alerji ilaçları kullanmaya devam ettim. Mart ayında tekrar okula gonderdim 3.gunu eve hasta geldi ve 3 hafta içinde 2 şişe antibiyotik, cortairler, ventolinler alerji ilaçları oksuruk surupları, cocuk yemek yerine ilaçla beslendi resmen. Tekrar okuldan aldım. Doktor doktor gezdim. Hepsi aynı seyi soylüyor. Böyle buyuyecek! Bi dunya takviye kullanıp bagısıklıgını arttırmaya calısıyorum. Ama önümüzdeki seneden de umudum yok.
Bize hiç geniz eti buyumesi denmedi. Horlama falan yok ama bildiğim kadarıyla hemen almak yerine once kucultmeye yonelik tedavi uyguluyorlar. Kuculme olmaz buyume devam ederse alınması oneriliyor