• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geniz akıntısı..

fosforumsu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
144
16
318
34
Merhablar kizim 10 aylik ve 3 gündür burun akintisiylaa beraber öksürüğü de vardi bugun dr a götürdüm geniz akintisida var ama cigerler temiz dedi antibiyotik ve sprey verdi. 5 gun kullan gecmezse tekrar gel diyede ekledi. Benim korkum ise ya geçmezse :( tecrübeli anneler basina gelen varmi boyle birsey.ihlamur iyi gelirmiki

Merhablar kizim 10 aylik ve 3 gündür burun akintisiylaa beraber öksürüğü de vardi bugun dr a götürdüm geniz akintisida var ama cigerler temiz dedi antibiyotik ve sprey verdi. 5 gun kullan gecmezse tekrar gel diyede ekledi. Benim korkum ise ya geçmezse :( tecrübeli anneler basina gelen varmi boyle birsey.ihlamur iyi gelirmiki

Merhaba canım. Antibiyotik verdiyse büyük ihtimalle geçer. Senin anlattığın durumu biz de bu kış çok yaşadık ama çok şükür atlattık. İlaçlarınızı düzenli kullanırsanız korkulacak bir şey yok. Ihlamur iyi gelebilir tabi. Bir de ben iki üç günde bir bıldırcın yumurtası veriyorum. O da iyi geliyor. Rabbim acil şifalar versin inşallah

Merhaba canım. Antibiyotik verdiyse büyük ihtimalle geçer. Senin anlattığın durumu biz de bu kış çok yaşadık ama çok şükür atlattık. İlaçlarınızı düzenli kullanırsanız korkulacak bir şey yok. Ihlamur iyi gelebilir tabi. Bir de ben iki üç günde bir bıldırcın yumurtası veriyorum. O da iyi geliyor. Rabbim acil şifalar versin inşallah

Canimm cevap verdigin icin Teşekkürler antibiyotik kullanmk pek istemiyorum açıkçası yalniz aksam kemik suyu ile tel sehriyeli corba yaptim icinede sarimsak limon koydum icirdim masallah cok iyi geldi antibiyotik de vermedim inşallah iyilesir diger ilaclarini verdim gerçi

Canimm cevap verdigin icin Teşekkürler antibiyotik kullanmk pek istemiyorum açıkçası yalniz aksam kemik suyu ile tel sehriyeli corba yaptim icinede sarimsak limon koydum icirdim masallah cok iyi geldi antibiyotik de vermedim inşallah iyilesir diger ilaclarini verdim gerçi

Canım inşallah antibiyotiksiz atlatır. Tekrar geçmiş olsun

Gecmis olsun. Biz de kizimda geniz akintisiyla oksuruk gecirdik. Antibiyotik verdi doktor.
Bizimkisi reddetti ilac kullanmayi. 3 gun uyuyamadik ates oksuruk, gece uykudan uyanip kustu vs. cektik.. ama gecti. Insallah cabucak gecer. Merak etme..

Merhabalar oncelikle gecmis olsun benim kizimda da aynisi oldu ve bugun 6. Gunu burunlari tikali grip oksuruk balgami var ve ayni sizinkisi gibi tam uyutuyrum oksurukle uyanip kusuyor kac gundur bu sekilde devam etti ck uzulduk migdesinde kusmaktan bisi kalmadi bunuda gectim uykusunda kustugu icin cok korkuyor artik doktorumuza gittik dun ve bu ilaclari verdi aferin plus surup bricanyl ekspektoran surup ve kusmalari icin ise gaviscon infant ve debridat surup verdi bu en son yazdgim kusmalr icin dedi dr bende kusmasi balgamdan oldugunu soyledim cunku oksurdukce balgam geliyor buda migdesini bulandiriyor ve kusuyor doktorumuzda reflu olabilir tamam balgamdan kusuyordur ama reflusude vardir dedi cok zor bi durum yani hepinize gecmis olsun yavrularimiz hic hasta olmasin

http://www.aksiyon.com.tr/aksiyon/mobile_detailn.action?newsId=34994

Antibiyotik kullanmak istemiyorsa sabah aksam.bir cay kasigi sogan siyunu tavsiye edebilirim

Son düzenleme:
Back