Geniz akıntısı için çözüm

duursll

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
83
-3
25
Merhaba arkadaşlar size bir sorunumdan bahsedicem. Son 2 senedir sürekli ara ara geniz akıntısı sorunu yaşıyorum. Özellikle hasta olduktan sonra falan çok sıkıntı çekiyorum öksürük vs zor geçiyor. Göğüs hastaliklarina gittim film çekti nefes testi falan yaptı alerjik dedi ilaç verdi antibiyotik vs verdi ama geniz akintisina hiçbir faydası yok bogazimda sürekli gıcık hissi sanki nefes alırken bir şey takılıyor çok rahatsızım bu konudan arada hafif nefes darligida yapıyor kulak burun bogazada gidicem iş yerinde falan çok sıkinti yaşıyorum insanların yanında sürekli tükürmek moralimi bozuyor napmam lazım tukurmedigim zamanda tikaniyorum sürekli boğazımı temizliyorum boğazımı yumusaticak ve geniz akintisina kökünden çare olacak bir şey var mıdır ? Önerilerinize ihtiyacım var.

Kulak burun boğaza gitmediyseniz oraya gidin. Alerji için haplar ve spreyler var benim burdan söylemem doğru olmaz.

durum, alerjik ise bence bir alerji uzmanı ile görüşün çünkü çok basit ilaçlarla bunlar önlenebiliyor.

Uyuduyunuz odada buharlı nemlendirici açabilirsiniz.
Su haznesine 2 litreye 1 tepeleme çay kaşığı olacak şekilde tuz koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…