arkadaslar genitale lazer yaptiriom 6. seansim bitti
ama hala aynii sekilde duruyorlar koltukaltim falan bitti nerdeyse kollarim bacaklarimda hala ayni gibi ama genital berbatt yaa nasil biter sizce ek olarak ne yapmaliyim?:enbuyukkk:
arkadaslar genitale lazer yaptiriom 6. seansim bitti
ama hala aynii sekilde duruyorlar koltukaltim falan bitti nerdeyse kollarim bacaklarimda hala ayni gibi ama genital berbatt yaa nasil biter sizce ek olarak ne yapmaliyim?:enbuyukkk:
Ben 2 ay önce genital bölgeme 1 seans lazer yaptırdım....10 gün önce tekrar gittik dr. daha tam çıkmamış dedi dün için çagırmıştı...gittim hala tüylerim çıkmadı ve geri döndüm dr. ilk kez karşılşıyorum böyle bi duruma dedi 2 ayda daha tüylerim çıkadı sanki yeni agda yapılmış gibi pürüzsüz....sanırım benim 1-2 seansta bitecek...
Ben 2 ay önce genital bölgeme 1 seans lazer yaptırdım....10 gün önce tekrar gittik dr. daha tam çıkmamış dedi dün için çagırmıştı...gittim hala tüylerim çıkmadı ve geri döndüm dr. ilk kez karşılşıyorum böyle bi duruma dedi 2 ayda daha tüylerim çıkadı sanki yeni agda yapılmış gibi pürüzsüz....sanırım benim 1-2 seansta bitecek...
yazdığınız aynı şeyi şu an ben düşünüyordum,bende de buşekilde oldu 15 gün sonra kontrol seansım var 10 gün oldu bir tek bile çıkmadı çok tuhaf..bilmiyorumkismile
valla cnm benim 3.seasnımmm inan şimdi gitmesem hiç zararı olmas.dudak ve alt kısımlar biras geç sonuç veiryor ama bikini kısmım baya azaldıı..sanırım 5-6.seasnta bitmeis lasım..snede hiçmi deişiklik yok acaip bi durum özelliklede kolatın bittii diyosun ya genitalinde öyle olması lasım...