Genitali lazerle bitiren varmı? Birde lazer yaptıranlara bir sorum olacak

diilekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
160
0
46
Çorum
Kızlar öncelikli genital olmak üzere lazer yaptıran var mı? Ben de düşünüyorumda onca paraya gerçkten değer mi.Yani tüyler incelip öyle kalıyor diyorlar.İnceliyorsa lazerin ne anlamı kalıyo.İncelmekten kastınız ne kadar bi incelme.Estetik açıdan nasıl duruyor.Ben beyaz tenliyim lazerin etki etceğini düşünüyorum ama bir yandanda endişeliyim ne derece sonuç alırım bi kaç sene sonra yeniden çıkar mı? Yaptırıp bitirmiş olan var mı aranızda.Bursa da yer tavsiyelerinizi özel mesaj ile yazabilir misiniz?

benim 3.seansım bitti tüyler ince ve seyrek çıkıyor %50 azalma oldu regl döneminden sonra gidersen ve ayar düşük olmazsa etkili sonuç alırsın bende beyaz tenliyim faydası var emin ol ben bugüne kadar yaptırmadığıma pişmanım
önemli olan güvenilir iyi bir yer bulmak
ben gittiğim yerden memnunum

meraba dilek. ben koltukaltı bölgeme lazer yaptırıyodum. iki hafta önce genital bölgeye de başladım. ben beyaz tenliyim ve kıl köklerimde sarı denebilir. ilk seasımın üzerinden iki hafta geçti ama tüylerimin %80 i dökülmüş durumda diyebilirim. genital bölge biraz geç dökülüyomuş ondan tamamı dökülmemiş olabilir. ama tamamı dökülmemiş haliyle bile gayet iyi duruyo yani
ben istanbulda olduğum için yer öneremiyicem canım. ama başka bi sorun olursa yardımcı olabilirim.

merhaba bende 1 hafta önce genital bölgeye başladım. şuanda pek bişey farkedemedim. ertesi gün regl oldum çünkü. sana bişey sormak istiyorum. 2 seansa gitmeden önce çıkanları alıyormuyuz.

izmirli, genital için ikinci seansa gitmedim ama koltukaltna giderken ikinci seansıma gitmeden önce çıkanları 2 3 gün önceden jiletle almştm.

merhaba bende lazer düşünüyorum,beyaz tenim kahverengi tüğlerim var.sizin yaptırdığınız lazer aleti hangisi acaba?

bence deger benım 5. seansim tuyler yer yer cıkıyo onlarıda elınle tuttugunda gelıyo ztn hemen dokuluyolar lazer yaptırdıgm yerde konuşmuştm doktorla nemlı bölge oldugu ıcın zaman ıcın hormonlar değişir evlılık dogum fln bu tur zamanlarda tekrar az olarak cıkmaya baslayabılır denildi ama her insana göre değişiyo hıc cıkmayan musterilerimizde var demşti tabiki hic yaptırılmamiş gibi asla olmaz sonucta kokler yanıyor suan cok ii gidiyo memnunum tavsıye edıyorum:)

selam arkadaşlar
doktorum genital bölge için lazeri doğum yapmayan bayanlar için uygun olmadığını zararlı olduğunu söylüyor siz ne düşünüyorsunuz:S

kızlar ben eskısehırde yaptırıyorum alexsandra ıle ve cok memnunum ustelık daha 1.seansım ve tuylerın buyuk kısmı gıttı sımdıden 6.seanstada bebek puruzsuzlugunu yasarım kesınlıkle tavsıye edıyorum paranıza deger hastanelerde yaptrmanız daha saglıklı olur.:)

lazer yaptıran kızlar hep azalmadan bahsetmiş fakat kesin sonuç alan yok denilecek kadar az. Kesin sonuç alamadıktan sonra az çıkmış ne farkeder ki..

Koltuk altı ve genitale lazer yaptırdım. 6-7 lazer seansından sonra iğneli epilasyonla altta kalan ve dudak bölgesindekileri de (bu bölge lazerle bitmiyor maalesef) aldırdım şimdi sıfır tüy

Koltuk altı ve genitale lazer yaptırdım. 6-7 lazer seansından sonra iğneli epilasyonla altta kalan ve dudak bölgesindekileri de (bu bölge lazerle bitmiyor maalesef) aldırdım şimdi sıfır tüy

İstanbuldamısın . . Hangi lazer cihazını kullandılar

denizlide lazer yaptırabileceğim güvenli bir merkez varsa özelden bana yazar mısınız kızlarr? bir de yaptıran varsa deneyimlerini paylaşırsa (azalma veya tamamen bitme oldu mu) şeklinde

ben 5 seans gittim, birkaç tüy kaldı, o da alt kısımlarda. yaparken genelde bu kısmı atladıkları için,sizde şurayı tekrar geçelim diyemediğiniz için yada canınız orda daha çok acıdığından kısa kestikleri için..genelde o bölge kalıyor herkeste. yani şöyle düşünün, bir bölgedeki her bir tüyün 4-5 seans görmesi gerekiyor. ya uykuda oluyor ya regl döneminize vs denk geliyor-dökülmüyor, bir şekilde seans sayısı artabiliyor ama 3 seanstan sonra kurtulmak mümkün.

ne zaman önce yaptırmıştın. Aradan nekadar zaman geçti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…