meraba dilek. ben koltukaltı bölgeme lazer yaptırıyodum. iki hafta önce genital bölgeye de başladım. ben beyaz tenliyim ve kıl köklerimde sarı denebilir. ilk seasımın üzerinden iki hafta geçti ama tüylerimin %80 i dökülmüş durumda diyebilirim. genital bölge biraz geç dökülüyomuş ondan tamamı dökülmemiş olabilir. ama tamamı dökülmemiş haliyle bile gayet iyi duruyo yani
ben istanbulda olduğum için yer öneremiyicem canım. ama başka bi sorun olursa yardımcı olabilirim.
meraba dilek. ben koltukaltı bölgeme lazer yaptırıyodum. iki hafta önce genital bölgeye de başladım. ben beyaz tenliyim ve kıl köklerimde sarı denebilir. ilk seasımın üzerinden iki hafta geçti ama tüylerimin %80 i dökülmüş durumda diyebilirim. genital bölge biraz geç dökülüyomuş ondan tamamı dökülmemiş olabilir. ama tamamı dökülmemiş haliyle bile gayet iyi duruyo yani
ben istanbulda olduğum için yer öneremiyicem canım. ama başka bi sorun olursa yardımcı olabilirim.
Kızlar öncelikli genital olmak üzere lazer yaptıran var mı? Ben de düşünüyorumda onca paraya gerçkten değer mi.Yani tüyler incelip öyle kalıyor diyorlar.İnceliyorsa lazerin ne anlamı kalıyo.İncelmekten kastınız ne kadar bi incelme.Estetik açıdan nasıl duruyor.Ben beyaz tenliyim lazerin etki etceğini düşünüyorum ama bir yandanda endişeliyim ne derece sonuç alırım bi kaç sene sonra yeniden çıkar mı? Yaptırıp bitirmiş olan var mı aranızda.Bursa da yer tavsiyelerinizi özel mesaj ile yazabilir misiniz?
Koltuk altı ve genitale lazer yaptırdım. 6-7 lazer seansından sonra iğneli epilasyonla altta kalan ve dudak bölgesindekileri de (bu bölge lazerle bitmiyor maalesef) aldırdım şimdi sıfır tüy
denizlide lazer epilasyon yaptıran varmı?
Koltuk altı ve genitale lazer yaptırdım. 6-7 lazer seansından sonra iğneli epilasyonla altta kalan ve dudak bölgesindekileri de (bu bölge lazerle bitmiyor maalesef) aldırdım şimdi sıfır tüy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?