Lazer Epilasyon Genitale lazer yaptıranlar kaşıntı oluştumu sizde de?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elle

Ziyaretçi
Bende inanılmaz kaşıntı oluştu. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir? mafoldumben

slm bendede oldu o ve bende yag bezeside çıktı sizde öle bi durum oldmukı ?

yok yağ bezesi yok ama kaşınıyor.Off neden acaba? Ve sanki dahada koyulaşmış gibi. Gerçi zaten yeterince hatta fazlasıyla koyuydu ama dahada artmış gibi geldi bana mafoldumben

yok lazerdende kaynaklanıyo olabilir bendede oluyo çünkü madecasol diye bi krem almamı söyledi lazeri yapan kişi çok iyi geliyo hemde izlere batıklara yanık ve kaşıntıya birebir tavsiye ederim

Bende inanılmaz kaşıntı oluştu. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir? mafoldumben

Eğer ciltte de hafif koyulaşma oldu ise doz biraz fazla gelmiş olabilir. Bunu yanı sıra tüyler aşırı kalın ve sertse tedavi sonrası diken diken kalıp iç çamaşırı ile sürtündüğü için de olabilir. Bol bol yağlı olmayan nemlendirici bir krem kullanabilirsiniz ve pamuklu iç çamaşırı giymekte de fayda var. 2-3 gün için de geçmesi lazım. Geçmiş olsun.

Dün 2.seansa girdim, bende herhangi bir kaşıntı olmadı.

cildin hassassa kaşınır ben işlemden sonra bepantene sürüyorum kaşıntı içinde travmakort diye bi krem var bi kere sür geçer cnm birde tül çamaşır giyme bikaç gün

kızlar yag bezesine öenerebiliceginiz bi çözüm varmıkı dr.gittim igneyle patlatıp temizlicem dedi benmkid etee içte en hassas yernde kendinde temizlersin dedi ama büyük baya olmuyo denedim cnm çok acıdı önerebiliceniz krem yada dogal yöntemli bişiler varmı dahada çogalmasından korkuyorum

Bezeyi biraz tarif edebilir misiniz. (Cilt ile aynı renk mi yoksa sivilce gibi mi? Ne kadar zamandır var? Kaşıntısı var mı? Genital bölgede tam olarak nerede? ağrılı mı?) Ona göre önerilerde bulunmaya çalışabilirim zannedersem)vereliniortak

teşekkürler ilgilendiginiz için dudak kısmının içinde beyaz renkli sıksam çıkıcakta sıkılmıyo aşadan sıksam yukarı aşagı gidiyo bikaç aydır var dr.um zararsızlar dedi ama ben rahatsız oluyorum cildim aşırı yaglı benm ondan oluyomuş agrıda yok kaşıntıda inşllh bişiler önerebilirseniz çok sevinirim

bende de çok kaşıntı oldu..
ben önce lazere yordum ama sonra baktım bacaklar koltukaltları da kaşınıyor ama nasıl bir kaşınma..
sonra olayı çözdüm beni jilet kaşındırıyor. çünkü o tüyler uzamaya başlayınca kaşıntı bitiyor. ben hiç jilet yapmamıştım. alışkın olmadığım bir şeydi yani..

Ben de zararlı olduğunu düşünmüyorum doğrusu.Bence bunu çıkarma işini doktorunuza bırakın. O en acısız şekilde halledecektir. Steril bir iğne ile ucu ile deler ve sonra diğer dokulara zarar vermeden nazikçe orayı boşaltabilir. Çok da korkmaya gerek yok. Öncesinde bölgeye biraz emla sürerseniz az da olsa bölgeyi uyuşturacaktır.

hım ben yapamam yanı aslında dogal ürünler olmalıdır ama korkuyorum hassas bölge oldugu için annem sabun saralım diyo eskiden öle yaparlarmış:)dr. bi tanesini denemşişti çok küçücügü cnm çok yandıgı için korktum zaten krem yok yanı

öncelikle merhaba...

bende 5 gün önce yarım bacak için 2. seansıma girdim. ancak 3 gündür bacaklarım acayip kaşınıyor.. yara olucak nerdeyse... sizdede böyle bir durum oldumu? ne yapmalıyım fikri olan varmı ?

Kızlar kaşıntıdan ölüyorum !!! Elim vajşnamda sürekli lanet olsun uyuz olmuş gibiyim resmen soydum kaşımaktan yokmu bi çağresi

bende kaşıntı olmadı ama yağ bezesi problemi bende de var nasıl geçer acabba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…