E
elle
Ziyaretçi
- Konu Sahibi elle
-
Bende inanılmaz kaşıntı oluştu. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir? mafoldumben
kızlar yag bezesine öenerebiliceginiz bi çözüm varmıkı dr.gittim igneyle patlatıp temizlicem dedi benmkid etee içte en hassas yernde kendinde temizlersin dedi ama büyük baya olmuyo denedim cnm çok acıdı önerebiliceniz krem yada dogal yöntemli bişiler varmı dahada çogalmasından korkuyorum
Bezeyi biraz tarif edebilir misiniz. (Cilt ile aynı renk mi yoksa sivilce gibi mi? Ne kadar zamandır var? Kaşıntısı var mı? Genital bölgede tam olarak nerede? ağrılı mı?) Ona göre önerilerde bulunmaya çalışabilirim zannedersem)vereliniortak
teşekkürler ilgilendiginiz için dudak kısmının içinde beyaz renkli sıksam çıkıcakta sıkılmıyo aşadan sıksam yukarı aşagı gidiyo bikaç aydır var dr.um zararsızlar dedi ama ben rahatsız oluyorum cildim aşırı yaglı benm ondan oluyomuş agrıda yok kaşıntıda inşllh bişiler önerebilirseniz çok sevinirim
Lazerden sonramı oldu canım bi doktora görünmelisin bence.Kızlar kaşıntıdan ölüyorum !!! Elim vajşnamda sürekli lanet olsun uyuz olmuş gibiyim resmen soydum kaşımaktan yokmu bi çağresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?