• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Genitale iğneli epilasyon-Konya

Canlicenaze

Aktif üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
470
311
103
Arkadaşlar Konya da bi hastanede lazer epilasyon yaptırıyorum. Genital ve koltuk altı. 2 seans 2 kontrolüm kaldı. Fakat sarısın olduğum için her ne kadar koltuk altı ve genitalin üst kısmında kalmasa da dudak kısmında kaldı biraz. Çok azaldı. Seyrekleşti inceldi ama hala var. Lazer yapan kız buradaki tüyleriniz sarı hatta beyaz bitmeyebilir dedi. Gerçekten de öyle beyaz beyaz. İğneli epilasyon fayda edebilir dedi. Fakat onlar iğneli de vücut çalışmıyorlarmış. Konya da bildiğiniz tecrübe ettiğiniz iğneli yapan hastane var mı? Bi de lazerden fiyatları ve acısı nasıl değişir. Görür mü sizce?

.. İğneli epilasyonda mevcut işini hakkıyla yapıyor . Ben çok memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iğneli epilasyon da yapıyor mu sitesini araştırdım ama iğneli epilasyon yaptıgını göremedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yorumlar sahte sanırım ben cevapları da yeni görüyorum zaten de. Yorumlar sahte profil olarak kapanmış.
Bir de bende çok fazla araştırdım konyada iğneli epilasyon yapan düzgün bir yer yok malesef konyada mı yaşıyorsunuz bilmem ama size yakın olması açısından ankarayı araştırmanızı tavsiye ederim Julia hanım bunlardan birisi mesela bir de Zeynep Polat var oda çok iyi fakat istanbulda o size uzak olur instagramdan videolarını izlerseniz ikisininde ne demek istediğimi anlarsınız buradaki yorumlara güvenipte insan gitmek istemiyor sahte hesap dolu ve insanların hepsi iyi niyetli olmayabiliyor..

Merhabalar ben Gülbanu Güzellik Merkezinde iğneli epilasyon ile vücudumuzun belirli bölgelerini iğneli epilasyon ile tedavi ettirdik ve hiç iz kalmadı. Tavsiye ederim kendilerine başarılar dilerim sizlere de tavsiye ederim.

Back