• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genitalde sivilce

Lizzie8919

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
261
134
103
Merhaba buraya ikinci kez yazıyorum yine genitalde siğil korkumla yazmıştım bir ay önce yaklaşık,genital dudağın üst kısmındaydı acısız sadece beyazımsı uçlu idi acı vs yoktu ve geçti bu seferde alt kısma doğru çok ağrılı sivilce çıktı hpv olan arkadaşlar bu siğiller ağrılımı olur sivilceyemi benzer fikir verebilirmi? Doktora diğer seder gidecektim ama geçince gidemedim bu sefer haftaya kesim gitmeyi düşünüyorum.bakireyim herhangi biriyle sürtünme dahi olsa cinsel münasebettim olmadı lazer yaptırdıgım yerden süpheleniyorum lazerden önce orada hiçbir şey yoktu çünkü

Merhaba buraya ikinci kez yazıyorum yine genitalde siğil korkumla yazmıştım bir ay önce yaklaşık,genital dudağın üst kısmındaydı acısız sadece beyazımsı uçlu idi acı vs yoktu ve geçti bu seferde alt kısma doğru çok ağrılı sivilce çıktı hpv olan arkadaşlar bu siğiller ağrılımı olur sivilceyemi benzer fikir verebilirmi? Doktora diğer seder gidecektim ama geçince gidemedim bu sefer haftaya kesim gitmeyi düşünüyorum.bakireyim herhangi biriyle sürtünme dahi olsa cinsel münasebettim olmadı lazer yaptırdıgım yerden süpheleniyorum lazerden önce orada hiçbir şey yoktu çünkü
evet lazer olabilir

Canım lazer tahriş etmiş olabilir mi?Bende de ağda sonrası sivilce oluyor

Bahsettiğiniz şey genital uçuk yüksek ihtimal. Belki de sivilce bilemiyorum. Ama hpv siğil olmadığı kesin. Siğili gidip doktora yaktırmadığınız sürece oluşmuş siğil kendiliğinden geçmez. Hatta yaktırmazsanız daha da büyür. O yüzden hpv yani siğil değil

Hpv siğilleri sivilce gibi olmaz ki et benlerine benzer.Bulaşabilir lazer başlıklarını dezenfekte etmeleri gerekir yada değiştirmeleri dikkat edin.

Back