merhaba kızlarrr
sabahın köründe diceksiniz ama maleseff artık ne yapıcamıda bilmiyorumm
yaklaşık birbuçuk aydır kasıklarımda genitak bölgede yaralar aşırı kaşınmaa ve kıpkırmızı
doktora gittiğimde uçuk dedi muayne vs.. birsürü ilaç ama ramazandan dolayı pek düzgün kullanamadım
ramazadan sonra başka bir doktora gittiğimdede aynı şeyi söyledi bağışıklığım için ilaç vitamin vs.. kremlerr birsürü birsürü hepsi de ağar ilaçlarr düzenli kullandım ama gel gelelimkii hafif geçmeye başlamıştıkiii
tekrar aynı şey ne yapıcam bilmiyorum bunu yaşayan ve iyileşenn varmıı...
Acil şifalar dilerimç. Size bunu bulaştırana bir çift lafınız oldu mu en azından?hayırrr çok sıkıldımm doktordan artıkkk veee birsürü ilaçlarrr mahvoldum yaa :
Merhaba.genital ucuk cinsel yolla bulasan bi hastaliktir ve omur boyu tasirsiniz bunu.bagisiklik sisteminiz coktugu an ortaya cikar ve ilk ciktigindan daha cabuk iyilesir fakat asla yok olmaz.kadinlarda rahim kanserine kadar gider.birlikte oldugunuz erkege bulastirirsiniz bulasicidir.ölumcul degildir ama gozardi edildiginde rahim kanserinden dolayi sonuclar kotulesir bilginizemerhaba kızlarrr
sabahın köründe diceksiniz ama maleseff artık ne yapıcamıda bilmiyorumm
yaklaşık birbuçuk aydır kasıklarımda genitak bölgede yaralar aşırı kaşınmaa ve kıpkırmızı
doktora gittiğimde uçuk dedi muayne vs.. birsürü ilaç ama ramazandan dolayı pek düzgün kullanamadım
ramazadan sonra başka bir doktora gittiğimdede aynı şeyi söyledi bağışıklığım için ilaç vitamin vs.. kremlerr birsürü birsürü hepsi de ağar ilaçlarr düzenli kullandım ama gel gelelimkii hafif geçmeye başlamıştıkiii
tekrar aynı şey ne yapıcam bilmiyorum bunu yaşayan ve iyileşenn varmıı...
Canım lütfen öyle deme. Bak araştır bu öyle doktordan sıkıldım gitmicem denilen bir hastalık değil. Bir de size eşinizden bulaştıysa eşinize nasıl bulaşmış araştırdınız mı? Hani havuzdan hamamdan da bulaşıyor mu bilmiyorum.hayırrr çok sıkıldımm doktordan artıkkk veee birsürü ilaçlarrr mahvoldum yaa :
Canım lütfen öyle deme. Bak araştır bu öyle doktordan sıkıldım gitmicem denilen bir hastalık değil. Bir de size eşinizden bulaştıysa eşinize nasıl bulaşmış araştırdınız mı? Hani havuzdan hamamdan da bulaşıyor mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?