• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital uçukk :((((

elfklyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
281
65
73
merhaba kızlarrr

sabahın köründe diceksiniz ama maleseff artık ne yapıcamıda bilmiyorumm

yaklaşık birbuçuk aydır kasıklarımda genitak bölgede yaralar aşırı kaşınmaa ve kıpkırmızı

doktora gittiğimde uçuk dedi muayne vs.. birsürü ilaç ama ramazandan dolayı pek düzgün kullanamadım

ramazadan sonra başka bir doktora gittiğimdede aynı şeyi söyledi bağışıklığım için ilaç vitamin vs.. kremlerr birsürü birsürü hepsi de ağar ilaçlarr düzenli kullandım ama gel gelelimkii hafif geçmeye başlamıştıkiii

tekrar aynı şey ne yapıcam bilmiyorum bunu yaşayan ve iyileşenn varmıı...

merhaba kızlarrr

yaklaşık birbuçuk aydır kasıklarımda genitak bölgede yaralar aşırı kaşınmaa ve kıpkırmızı

doktora gittiğimde uçuk dedi muayne vs.. birsürü ilaç ama ramazandan dolayı pek düzgün kullanamadım

ramazadan sonra başka bir doktora gittiğimdede aynı şeyi söyledi bağışıklığım için ilaç vitamin vs.. kremlerr birsürü birsürü hepsi de ağar ilaçlarr düzenli kullandım ama gel gelelimkii hafif geçmeye başlamıştıkiii

Doktora yeniden göründünüz mü? Kontrol muayenesi oldu mu? Uçuk ciddi bir şey sakın ihmal etmeyin.

hayırrr çok sıkıldımm doktordan artıkkk veee birsürü ilaçlarrr mahvoldum yaa ::(

Bende genitel değil de küçüklüğümden beri özellikle dudağımda, burnumda çıkar. Uçuk bir virüstür, ne yazıkki sizi üzmek istemem ama vücuda bir kez yerleşti mi bir daha gitmez... Bakteri gibi tamamen yok olmaz. Benim bağışıklığım düştüğünde, birşeye çok üzüldüğümde, stres olduğumda ceya aşırı güneşte mutlaka çıkar. Antivirotik kremler kullanınca 1haftada geçiyor.
Genital uçukta da sadece kremle tedavi olabilşr diye düşünüyorum. Ayrıca beslenmenize dikkat ederseniz ve bağışıklığınızı yüksek tutabilirseniz çıkma sıklığı dahada aza inebilir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun...

merhaba kızlarrr

Merhaba.genital ucuk cinsel yolla bulasan bi hastaliktir ve omur boyu tasirsiniz bunu.bagisiklik sisteminiz coktugu an ortaya cikar ve ilk ciktigindan daha cabuk iyilesir fakat asla yok olmaz.kadinlarda rahim kanserine kadar gider.birlikte oldugunuz erkege bulastirirsiniz bulasicidir.ölumcul degildir ama gozardi edildiginde rahim kanserinden dolayi sonuclar kotulesir bilginize

ağzımda falan yok hayatımdada hiç olmadı eşimle berbarerliğimiz sonrasında çıktı doktorda bulaşılan ama vucutta kalan ömür boyu stres vs. bağışıklık sisteminin çöktüğü an ortaya çıktığını söyledi ve dediğim gibi birsürü ilaç ve krem verdi geçiyo gibi olduu ama daha sonrasında aynııı sanırım düğünümüze 20 günden az kaldı çok geriliyorum bunuda dert ediyorum hiç geçmiyor bu sefer :(

hayırrr çok sıkıldımm doktordan artıkkk veee birsürü ilaçlarrr mahvoldum yaa ::KK43:
Canım lütfen öyle deme. Bak araştır bu öyle doktordan sıkıldım gitmicem denilen bir hastalık değil. Bir de size eşinizden bulaştıysa eşinize nasıl bulaşmış araştırdınız mı? Hani havuzdan hamamdan da bulaşıyor mu bilmiyorum.

Canım lütfen öyle deme. Bak araştır bu öyle doktordan sıkıldım gitmicem denilen bir hastalık değil. Bir de size eşinizden bulaştıysa eşinize nasıl bulaşmış araştırdınız mı? Hani havuzdan hamamdan da bulaşıyor mu bilmiyorum.

hani hiçbir fikrim yok doktorun söylediği buyduu cilt hastalığı ve bi virüs olduğuu eşimede ilaç verdii o kullandı ama ondan hiçbir sıkıntı yok sanırım ben bu sıra vücut direncim düştüğü ve çok stresli olduğum için bende nüksetti :(

Bende doktora gittiğimde bi hastalıktan şüpheleniyolardı behçet hastalığından özellikle genital bölgede ucuk yara olup olmadığını sormuştu başka bir doktora gidip muayine olun ihmal etmeyin.

Back