• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital uçuk :(

elfklyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
281
65
73
merhaba kızlarrr

sabahın köründe diceksiniz ama maleseff artık ne yapıcamıda bilmiyorumm

yaklaşık birbuçuk aydır kasıklarımda genitak bölgede yaralar aşırı kaşınmaa ve kıpkırmızı

doktora gittiğimde uçuk dedi muayne vs.. birsürü ilaç ama ramazandan dolayı pek düzgün kullanamadım

ramazadan sonra başka bir doktora gittiğimdede aynı şeyi söyledi bağışıklığım için ilaç vitamin vs.. kremlerr birsürü birsürü hepsi de ağar ilaçlarr düzenli kullandım ama gel gelelimkii hafif geçmeye başlamıştıkiii

tekrar aynı şey ne yapıcam bilmiyorum bunu yaşayan ve iyileşenn varmıı...

İLK DEFA DİYE BİŞEY YOK COK YAYGIN DUDAKTA CIKAN UCUK HSV 1 GENİTALDE CIKAN UCUK HSV TİP 2DİR.CİNSEL YOLLA VEYA İLİŞKİ DAHİ OLMADAN O BÖLGELERİN TEMASIYLA BULASIR BULASAN 10 İNSANDAN SADECE 2SİNDE UCUK OLARAK CIKAR DİĞER BİRCOK İNSANDA KANDA UYUR İLERLEYEN YILLARDA AKTİFLEŞEBİLİR.
EĞER UÇUK ÇIKIYORSA BAGISIKLIK SİSTEMİ COK DÜŞÜKTÜR.

Herpesliler olarak kendi kurduğumuz sitemiz var burada faydalı gelen yiyecekler ve aşı çalışmalarını takip edip paylaşıyoruz ayrıca konuşamadığımız şeyleri birlikte paylaşıyoruz. Katılmak isterseniz ...... adresine göz atabilirsiniz. Geçmiş olsun yalnız değilsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herpesliler olarak kendi kurduğumuz sitemiz var burada faydalı gelen yiyecekler ve aşı çalışmalarını takip edip paylaşıyoruz ayrıca konuşamadığımız şeyleri birlikte paylaşıyoruz. Katılmak isterseniz ...... adresine göz atabilirsiniz. Geçmiş olsun yalnız değilsiniz.
Merhaba grubumuza nasıl katılım sağlayabilirim

Back