- 17 Nisan 2015
- 22
- 2
- 29
-
- Konu Sahibi mediumhapyy
Maddi konuda uygunsan ev tipi lazerlerden al. Evde kendi kendine yaparsinkızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin
eriyene kadar bekleme hemen yap sıcakta çok yapışıyo yalnz çam sakızısağlıklı ama çayır gibi oluyor .. bütçem onlara yetmez malesef sir ağdayla denedim evde kendim rolonlu olanlardan yapıştıçam sakızı yapışırmı acaba
Evet canım haram.ilmihal kitabında hanımların birbirlerine nereleri haram yazıyo. Şimdi yanliş bişey yazmıym. Tam aklımda değil. Başka şeyler de yazmak isterdim ama bu tarz konuları yazmak yasak sanırımHaram mıben yandım öyleyse...
Teşekkür ederim ben de bir araştırayım öyleyseEvet canım haram.ilmihal kitabında hanımların birbirlerine nereleri haram yazıyo. Şimdi yanliş bişey yazmıym. Tam aklımda değil. Başka şeyler de yazmak isterdim ama bu tarz konuları yazmak yasak sanırım