genital temizlik

mediumhapyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
22
2
29
kızlar ben kafayı yemek üzereyim genital bölgemi bu zamana kadar jiletle aldm artık bıktım ve temiz olmasını istiyorum epilasyonla denedm olmadı gözümden yas geldi agdayıda önceleri denedim yapıstı kaldı elldivenide denedim zor geliyor kıl kökleri cok kalın oldugu için kuaföre gidicem utanmayı gectim ama mahrem bölge haram o yüzden cekiniyorum yardım edin bi akıl verin

sir ile alıyolarmış ve pek acı hissetmiyomuşsun bi süre sonra alışırsın sanırım herkes gidiyo sonuçta

Haram diye gitmiyorsan ozaman ya kendin agdanı yapacaksın acısına zorluguna katlanacaksın ya da jilete devam.

Maddi konuda uygunsan ev tipi lazerlerden al. Evde kendi kendine yaparsin

Evde kendin uygulayabileceğin lazerler var diğerleri kadar acıtmaz hemde zamanla azaltır.
Ondan al bari.
1000 küsür tl ye satılıyor

doktorlarda en sağlıklısının jilet olduğunu söylüyor.

sağlıklı ama çayır gibi oluyor .. bütçem onlara yetmez malesef sir ağdayla denedim evde kendim rolonlu olanlardan yapıştıçam sakızı yapışırmı acaba

sıcaklığı tutturamayınca yapışır. çam sakızında şeker var kökerini beslediğini söylerler hep. bilmeyen birinin kendisine ağda yapması zor. madem haram olduğunu düşünüyorsunuz inanışınız bu yönde önce güzellik salonuna başka bölgeler için gibin koltuk altı bacak gibi yada bilen bir tanıdığınızdan rica edin kıvamını bekletme süresini falan sora sora öğrenin iyice ondan sonra kendinize genital bölge için uygulayın. bir de benim tavsiyem sir ağdadan yana.. sonrasındada tüy azaltıcı krem kullanırsanız baya fark görürsünüz.

Bence bioderin agdasini kullan.ben ondan kullaniyorum.baslarda zorlandim tabi her yarafa bulasti.ama bi kac deneme sonra alistim cok memnunum simdi.cok da acimiyor

Haram mı ben yandım öyleyse...
Evet canım haram.ilmihal kitabında hanımların birbirlerine nereleri haram yazıyo. Şimdi yanliş bişey yazmıym. Tam aklımda değil. Başka şeyler de yazmak isterdim ama bu tarz konuları yazmak yasak sanırım

Evet canım haram.ilmihal kitabında hanımların birbirlerine nereleri haram yazıyo. Şimdi yanliş bişey yazmıym. Tam aklımda değil. Başka şeyler de yazmak isterdim ama bu tarz konuları yazmak yasak sanırım
Teşekkür ederim ben de bir araştırayım öyleyse

ay seker varsa almayım o zaman bacaklarımı ilk baslarda bimdeki epi agda ile alıyodum dört kere sir agda ile aldm inceldi tüyler

Ben de jilet ile alıyorum ve bıkmış vaziyetteyim. !! 3 güne uzuyor. Bir de gerçekten fazlalaşıyor.. Ağdayı denedim yapıştı. Ve ben ağda yapmasını da biliyorum gene de kıl kökleri çok kalın olduğu için ağda alamaz. Emla krem var bölgesel uyuşturma yapıyor. Ondan sürüp makine ile almayı düşünüyorum ama zararı olur mu genital bölgede bilmiyorum..

-Bu arada fazla özel mi kaçtı ne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…