• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital siğile yardim lutfen

Cirkin454597

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
2
0
1
27
Arkadaşlar genital siğilim var interneten araştirma yaptim fakat bulamadım genidal siğil için kullananlar lutfen hangi ilaç kullanilir arkadaslar

Kriyoterapi ve koter tedavileri uygulanabilmektedir. Bunun yanı sıra podofilin uygulaması denenebilmektedir. Bu uygulamayı hasta ya da doktor gerçekleştirebilir. Sürülecek olan ilaç 4 ile 6 saat arasında siğilin üzerinde tutulur ve ardından yıkanılması istenir. Ayrıca siğilin büyüklüğüne göre cerrahi operasyon uygulaması yapılabilmektedir.

Iki de doğal yöntem var.

Sarımsak özü siğillere tatbik edildiğinde onları temizlemeye yardımcı olabileceğine dair bazı kanıtlar vardır. Sarımsak özü satın alabilir ve siğillere doğrudan uygulayabilirsiniz. Ayrıca gazlı bez pedlerini bir sarımsak ve yağ karışımı içine batırabilirsiniz. Sonra uygulayın ve siğiller üzerine oturun.

Elma sirkesi genital siğilleri evde tedavi edebilir. Virüsü öldürmek için asidik bileşenler barındırdığından reçeteli ilaçlara benzer. Elma sirkesini bir pamuklu topa veya gazlı beze döküp siğillere uygulayabilirsin.

Kızlar cok şükür şuan hiçbir siğilim görünmüyor tabi gözle daha kadın doğuma gitmedim gelelim yaptıgım yönteme eczaneden duoderm adında ilacı aldım genital siğillerime sürdüm dgersi gün su topluyor siğil siz duşa grdgınzde suyla beraber hafif kazıt gbi yapıp uzerindeki ölü deriyi atyosunuz bir kac kere bunu yaptım bende abartmıyorum 25 tanr felan irili ufaklı vardı ben bunu bir kacere yaptıkdan sonra halamlar beni denize davet etmişlerdi denize gitiim 4,5gün denizde yüzdüm bu arada. Ara ara kasıntılarım oldu oldgundada sürdüm üstüne denize grdım kzlar 1hafya sonra inanmıcaksınız mercmek büyüklgundeki siğillerim yok inanmicaksınız izin bile yok denizin iyi geldgını duymustum ama bukadar etkili oldgunu düşünmemiştim.. birde kuzenmin babannesi ocak babannesine bana okuttrmus haberim yok bu deniz dönüşü 3,5gğn sonra aradı siğillerin nasıl gectımı dye sorunca anlattım bende daha önce okutmustum gecmemişti. Duoderm+deniz+okutma yapmak bana iyi geldi dlerim bu dertten muzdarip kim varsa kurtulur insanın paikilojisini bozuyor. Bu arad 1,5ay oldu hala cıkmadı

Kızlar cok şükür şuan hiçbir siğilim görünmüyor tabi gözle daha kadın doğuma gitmedim gelelim yaptıgım yönteme eczaneden duoderm adında ilacı aldım genital siğillerime sürdüm dgersi gün su topluyor siğil siz duşa grdgınzde suyla beraber hafif kazıt gbi yapıp uzerindeki ölü deriyi atyosunuz bir kac kere bunu yaptım bende abartmıyorum 25 tanr felan irili ufaklı vardı ben bunu bir kacere yaptıkdan sonra halamlar beni denize davet etmişlerdi denize gitiim 4,5gün denizde yüzdüm bu arada. Ara ara kasıntılarım oldu oldgundada sürdüm üstüne denize grdım kzlar 1hafya sonra inanmıcaksınız mercmek büyüklgundeki siğillerim yok inanmicaksınız izin bile yok denizin iyi geldgını duymustum ama bukadar etkili oldgunu düşünmemiştim.. birde kuzenmin babannesi ocak babannesine bana okuttrmus haberim yok bu deniz dönüşü 3,5gğn sonra aradı siğillerin nasıl gectımı dye sorunca anlattım bende daha önce okutmustum gecmemişti. Duoderm+deniz+okutma yapmak bana iyi geldi dlerim bu dertten muzdarip kim varsa kurtulur insanın paikilojisini bozuyor. Bu arad 1,5ay oldu hala cıkmadı
canim ayni dertten muzdaribim bana da yardimci olur musun ya

Merhaba esim asker 2 hafta once genital sigili cikti doktora gidip yaktirdi. Biraz arastirdim ama bulas yolu biraz kafami karistirdi. Ben kendimden eminim cinsel yol disinda surtunmesiz iliski disinda hicbir sekilde cinsellik surtunme yasamadan genital sigil sikayeti olan var mi ?

Merhaba bahsettiğin duoderm kremi araştırdım bende bir iki aydır yaşıyorum bu sorunu genital bölgede kullanılması uygun değilidir yazıyo ve kıl tüy olan yerlere sürülmezmiş ama siğilin üstünü temizliyemeyiz ki sende bir sorun olduysa yazarmısın canım

Arkadaşlar genital siğilim var interneten araştirma yaptim fakat bulamadım genidal siğil için kullananlar lutfen hangi ilaç kullanilir arkadaslar
Kizlar genital sigiliniz nasil birsey dun bendede kabuk tutmus bir yara vardi hasta oldugum icin kanamasini fark edemedim galiba sikinca icinden basta az bir irin geldi sonra cok kanamaya basladi simdi kucuk bir yara seklinde sigil olabilir mi sizce

Kizlar genital sigiliniz nasil birsey dun bendede kabuk tutmus bir yara vardi hasta oldugum icin kanamasini fark edemedim galiba sikinca icinden basta az bir irin geldi sonra cok kanamaya basladi simdi kucuk bir yara seklinde sigil olabilir mi sizce
Canım bence ihmal etmeden doktora göster çünkü bir anda çoğalabiliyor

Merhaba bahsettiğin duoderm kremi araştırdım bende bir iki aydır yaşıyorum bu sorunu genital bölgede kullanılması uygun değilidir yazıyo ve kıl tüy olan yerlere sürülmezmiş ama siğilin üstünü temizliyemeyiz ki sende bir sorun olduysa yazarmısın canım
Hiç bir sorun olmadı canım hatta inanmazsın belki iz dahi kalmadı kac ay oldu kontrol edyorum 1tane ble cıkmadı kesınlıkle duoderm+deniz+okuma belki okuma yaptrmazsanzda şifanın Allahdn geldgını bilin hani buninancla yapın

CAnım siğilin üstünde beyaz bir tabaka oluyor suya grıncede o yumusuyor siğilin eriyen parcası olmus oluyor elinle hafif cek geliyor benim mercımek büyüklüğündeki siğilimi 3günde düşürdü

Back