• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital sigil

s.a kizlar genital sigil hakkinda ne biliyosaniz ve yakimdan sonra neler yapiyosunuz.

• ozelede gelinebilir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7
Genital sigiliniz var ve sebebini bilmiyorsunuz! Bu hafife alinacak bisey degil. O gordugunuz kucuk sigiller tumordur! Tek bulasma sekli cinsel temastir. Ve bazi tipleri kanser yapar. Gecmis olsun

Genital sigiliniz var ve sebebini bilmiyorsunuz! Bu hafife alinacak bisey degil. O gordugunuz kucuk sigiller tumordur! Tek bulasma sekli cinsel temastir. Ve bazi tipleri kanser yapar. Gecmis olsun
Kendiliğinden olması mümkün değil mi bi arkadaş ameliyat oldu bu neden ile o zaman biriyle mi beraberlik yaşadı da bulaştı anlamadım şimdi nebal almıyayım da eminmisiniz tek neden i o sebep mi

Kendiliğinden olması mümkün değil mi bi arkadaş ameliyat oldu bu neden ile o zaman biriyle mi beraberlik yaşadı da bulaştı anlamadım şimdi nebal almıyayım da eminmisiniz tek neden i o sebep mi
Bu sigil cinsel organlarin temasiyla gecer baska hicbir ihtimal soz konusu degildir. Hicbir supheniz olmasin.

Bu sigil cinsel organlarin temasiyla gecer baska hicbir ihtimal soz konusu degildir. Hicbir supheniz olmasin.
evli çiftler de de olabiliyor mu yoksa iki üç kişi ile birliktlik yaşandığın da mı oluyor buna da açıklılık getirebilirmisiniz teşekkür ederim

Arkadaşlar inanamiycaksiniz ama bi çözüm buldum ben Çok kötü durumdaydim sülük tedavisine başladım ve iyi geliyor yenileri çıkmadı 2. Seansına gidicem haftaya sizlere de öneririm

evli çiftler de de olabiliyor mu yoksa iki üç kişi ile birliktlik yaşandığın da mı oluyor buna da açıklılık getirebilirmisiniz teşekkür ederim
Genital sigili olan biriyle beraber olunca bulasir. Genelde coklu partneri olan insanda olur. Yani esinde yoksa baska birinden gecmistir.

Genital sigili olan biriyle beraber olunca bulasir. Genelde coklu partneri olan insanda olur. Yani esinde yoksa baska birinden gecmistir.
Anladım allah kahretsin pislik kuyuları resmen. zinanın haramın kurbanı olmuşlar insanı da rabbim böyle rezil ediyor işte ne diyeyim ki

Arkadaşlar inanamiycaksiniz ama bi çözüm buldum ben Çok kötü durumdaydim sülük tedavisine başladım ve iyi geliyor yenileri çıkmadı 2. Seansına gidicem haftaya sizlere de öneririm
Sana nereden bulaştı eşinden mi

İyice bi aratirin arkadaş milleti zan altında birakiyorsunuz
Benim yigenjn de var aynı durum sebep sonuç şimdi de care arıyoruz
Sadece cinsel temaslardan bulamiyor daha bir çok sebebi var internetten bakın evet cinsel yollada geçiyor ama başka sebepleri de var

Size Hpv virüsü bulaşmış olabilir, bu virüsü taşıyan biriyle cinsel temasta bulunduysanız veya tuvalet,ağda v.s yoluylada bu hpp virüsü bulaşabiliyor,bence hpv testi yaptırın,bu virüs rahim ağzı kanserine de sebep oluyor,mutlaka muayene olun ve sakın ihmal etmeyin.

Sigillerinizi dondurun yada yaktirin
Bana esimden bulaştı hamilelikte çıktı ortaya 3 kez dondurdum
Şimdi yok Allaha sukur
Bunyenizi çok sağlam tutmalisiniz
Her gün çörek otu tuketin

genital siğilleriniz varsa HPV virüsü kapmışsınız demektir. Korkmamakla beraber mutlaka ama mutlaka HPV tipleme testi yaptırın, genital siğillerin sebebi tip 6 yada tip 11 oluyor, onlarında onkolojik riski çok çok düşük ama aynı anda hem tip 6 hem tip 18 taşıyıcısı da olabilirsiniz ki tip 18 rahim ağzı kanseri öncüsüdür. HPV'nin cinsel temas dışında bulaşması çok çok küçük bir ihtimaldir. Genellikle vücut yenemiyor,taşıyıcı olarak devam ediyorsunuz en iyi ihtimalle,bağışıklık güçlendirici immun ilaçlar var doktorunuza danışarak takviye alabilirsiniz. Bende HPV taşıyıcısıyım,7 yıl önce öğrendim,eski erkek arkadaşımdan aldım muhtemelen mikrobu ve daha sonra şuanki eşime sevgililik döneminde bulaştırdım ne yazıkki. Ben bu nedenle düzenli kontrol ve testlerimi yaptırıyorum hatta Hpv taşıyıcısı olduğum için normal doğum yapamadım,bebeğe bulaşma riski var çünkü.İşin garip yanı bende hiç siğil çıkmadı ama eşim hala 3 ayda bir dondurma işlemi yaptırıyor, vücudu yenemedi bir türlü, hatta dün bağışıklık güçlendirici bir ilaca başladı bakalım işe yarayacak mı?

genital siğilleriniz varsa HPV virüsü kapmışsınız demektir. Korkmamakla beraber mutlaka ama mutlaka HPV tipleme testi yaptırın, genital siğillerin sebebi tip 6 yada tip 11 oluyor, onlarında onkolojik riski çok çok düşük ama aynı anda hem tip 6 hem tip 18 taşıyıcısı da olabilirsiniz ki tip 18 rahim ağzı kanseri öncüsüdür. HPV'nin cinsel temas dışında bulaşması çok çok küçük bir ihtimaldir. Genellikle vücut yenemiyor,taşıyıcı olarak devam ediyorsunuz en iyi ihtimalle,bağışıklık güçlendirici immun ilaçlar var doktorunuza danışarak takviye alabilirsiniz. Bende HPV taşıyıcısıyım,7 yıl önce öğrendim,eski erkek arkadaşımdan aldım muhtemelen mikrobu ve daha sonra şuanki eşime sevgililik döneminde bulaştırdım ne yazıkki. Ben bu nedenle düzenli kontrol ve testlerimi yaptırıyorum hatta Hpv taşıyıcısı olduğum için normal doğum yapamadım,bebeğe bulaşma riski var çünkü.İşin garip yanı bende hiç siğil çıkmadı ama eşim hala 3 ayda bir dondurma işlemi yaptırıyor, vücudu yenemedi bir türlü, hatta dün bağışıklık güçlendirici bir ilaca başladı bakalım işe yarayacak mı?
Yanlış anlamayın ama kınamak değil amacım ne kadar kolay anlatıyorsunuz zina ederek bulmuşsunuz bu mikrobu yazık günah tamamen eski erkek arkadaşı nız suçlu bişe demek istemiyorum benim bir tanıdığım da aynı bu dertten yaktırdı sigillerini biz onu düzgün biri bilirdik eşinden duyduk yaktırdığını ve kadın bile bilmiyor niçin olduğunu eşini aldatmış başkalarıyla düşüp kalkmış evli barklı genç çocukları var şuan eşi de doktora gidiyor rahim ağzı problem i yüzünden şimdi soruyorum bu insanların ne şuçu var da bulaştırıyorsunuz bu pisliği. insanları hasta ediyorsunuz yazık değil mi o insanı gördükçe bi kat öfkem artıyor uçkurunun yüzünden kanser eşiğin de kadın söylemek istiyorum kadına yuvası yıkılcak :( :(

Yanlış anlamayın ama kınamak değil amacım ne kadar kolay anlatıyorsunuz zina ederek bulmuşsunuz bu mikrobu yazık günah tamamen eski erkek arkadaşı nız suçlu bişe demek istemiyorum benim bir tanıdığım da aynı bu dertten yaktırdı sigillerini biz onu düzgün biri bilirdik eşinden duyduk yaktırdığını ve kadın bile bilmiyor niçin olduğunu eşini aldatmış başkalarıyla düşüp kalkmış evli barklı genç çocukları var şuan eşi de doktora gidiyor rahim ağzı problem i yüzünden şimdi soruyorum bu insanların ne şuçu var da bulaştırıyorsunuz bu pisliği. insanları hasta ediyorsunuz yazık değil mi o insanı gördükçe bi kat öfkem artıyor uçkurunun yüzünden kanser eşiğin de kadın söylemek istiyorum kadına yuvası yıkılcak :KK43: :KK43:
Yanlış anlayacak olsam buraya konuyla ilgili yazı yazmazdım, o yüzden rahat olabilirsiniz. Kesinlikle kimseyi kınamayın zaten, sizin gelmezse evladınızın başına gelir, şaşar kalırsınız,Allah göstermesin,neyse konumuz bu değil... Tanıdığınız adına üzüldüm ama bildiğim kadarıyla genital siğile sebep olan virüs kanser öncüsü olmuyor, yine de Allah en yakın zamanda şifasını versin inşallah.. Bizim toplum olarak zinadan daha büyük bir sorunumuz varsa o da cehalet. Ben büyük bir şehirde doğup büyüdüm modern bir ailenin kızıydım ama bir günden bir güne annem beni karşısına alıp ta beni bilinçlendirmedi cinsellikle ve bulaşıcı hastalıklarla ilgili. Keza aynı şekilde eşini aldatan erkeklerin zahmet edip korunmadığı ve eşlerinin başına ciddi sağlık sorunları açmaları da yine cehalet temelli.(yanlış anlaşılmasın aldatan erkeklerin zaten savunulacak bir yanı yok) burada kızlık zarı dikim konuları her zaman en çok yazılan-okunan forumlar.(bunu yapan kadınları da asla kınamıyorum onları buna zorlayan baskıyı kınıyorum,bu benim şahsi fikrim tabii)demem o ki dünya tarihinde bin yıllarca evlilik dışı ilişki yada zina ne derseniz deyin engellenememiş ve günümüzde hala insanlar evlilik öncesi ilişki yaşıyor. Bunun dini boyutunu ayrı bir yanda tutup bir yandan da bilinçlensek belki kendimizi daha çok koruyabiliriz diye düşünüyorum. Son olarak her Hpv taşıyan kişiyi de direkt zan altında bırakmak ta doğru değil çünkü doktorların da dediği gibi çoğunlukla cinsel temasla beraber ortak kullanımlı havuz,tuvalet vs yollarla da bulaşabiliyor bu hastalık. Sağlıkla kalın...

cinsel birliktelik sonrasında benım de yasadığım ve partnerime bulaştırdığım bi durum,ancak bikaç hafta içinde bendekiler de partnerimdekilerde kayboldu.arada cıkıp yok oluyolar.

Back
X