Genital Siğil

daphne_sky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
17
1
36
Arkadaşlar merhaba az önce doktordan geldim, genital bölgemde siğiller oldugunu söyledi ama çok çok küçükler ve ilk bir ay Efudix denen kremi kullanmamı istedi. Daha önce bu kremi kullanan var mı, ayrıca yaktırma/dondurma işlemleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Biraz evhamlandım, pazartesi günü de kadın hastalıklarına gidip rahim ağzı kanseri için muayene olacağım

Kesinlikle ihmal etmeyin. Bu siğiller başa çok iş açabiliyormuş. Bende de olmuştu ve doktorum hemen alınması gerek demişti. Çok küçük bir operasyonla alındı. Ben hiç ilaç kullanmadım ama, kremi bilmiyorum.

Alındıktan sonra tekrarlandı mı peki, ve sanırım alındıgı yerde yara izi bırakıyormuş doğru mu

Alındıktan sonra tekrarlandı mı peki, ve sanırım alındıgı yerde yara izi bırakıyormuş doğru mu

Ben de diğer arkadaş gibi krem kullanmadım ama ufak bir işlem ile tedavi oldum. Bakırköyde Avrupa Cerrahi diye bir hastahanede Yasir Gözü adında bir doktor var. Komşumun önerisiyle tanıştım, kendisi dondurarak veya yakarak ameliyatsız acısız bir şekilde tedavi oldum, sana da tavsiye ederim. Bu arada internetten araştırırsan bu siğillerin sebebinin HPV virüsü olduğunu görürsün. Bu virüs ayrıca rahim ağzı kanserine sebep oluyor. Sana tavsiyem en kısa sürede uzman hekime görünmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…