Genital sigil

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Kızlar affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum.ben erkek arkadaşımdan ayrılmıştım.yalanlarindan capkinligindan biktigim icin.gecmisinde cok kadın olmus.bunlarin genelide yabancı uyruklu.tatil köyünde çalışmış.benden önce olduğu icin umursamadım ama derler ya alışmış kudurmuştan beter.guvenemeyince bitti.biz bununla şeytana uyduk yakinlastik biraz.cok ozur diliyorum sürtünme yolunu denedik ama yanlışın farkına varıp toparlandik.15 20 saniye anca temas etmiştir.sonra burada bir konu okumuştum.esi siğil bulaştirmis diye.bende kontrol ettim.toplu iğne ucu kadar bir iki pütür var.acaba yapisalmi dedim ama sordum eski sevgiliye hastalığın varmıydı soyle tedavi oolayım diye yok sağlıklıyım diyor ama yinede aylardır içimde suphe var.acaba o puturler sigilmidir.oyle ise ne yapmalıyım.durduk yerede hastaneye gidip sevgilimle yakınlastik diyip jinekolojik muayane olmak istemiyorum.lazerde bile çok zor açmıştım.bana bir akıl verin.

Muayene olmak zorundasın. partnerinle ne yaptıgını anlatmak zorunda degilsin zaten. Gidiceksin böyle böyle sivilce tarzı bişeyler var geçmedi diyip doktora göstermen gerek. Siğiller neredeyse oraya bakaacak doktor. yani cok iç taraflarda degilde üst taraflardaysa komple indirmene gerek yok iç çamaşırını.

Bazı taşıyıcı erkekde dışa vurum olmuyor ama zamanla sendeki siğiller çoğalacak kadın doğuma gidip onları koter cihazı ile yaktırmam gerekiyor. Benim eşimden bana bulaşmış hamileliğimde direncim düşünce çıktı bekledim 1 hafta geçmedi doktorum almalıyız yoksa bebeğe bulaşır dedi ve aldırdım aldırmazsan çoğalır çünkü o bi virüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…