Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar genital siğil teşhisi konuldu ve hpv 16 pozitif çıktı rahim ağzını leep konizasyon ile kesicez dediler çok korkuyorum iyi bir doktor önerebilirmisiniz acil istanbul için??
merhaba öncelikle gecmiş olsun benim arkadasımda hpv tıp 16 teshisiyle operasyon gecirdi 2 kere suan cok iyi kontrollerı dısında hic bir işlem yapılmıyo uskudar zeynep kamıl hastanesine gitmişti hiç korkma hemen hemen herkeste olan bişey allah sıfa versin :)
arkadaşlar genital siğil teşhisi konuldu ve hpv 16 pozitif çıktı rahim ağzını leep konizasyon ile kesicez dediler çok korkuyorum iyi bir doktor önerebilirmisiniz acil istanbul için??
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşmişindir Can'ım... Bendede hpv 16 pozitif çıktı .. Biyopsi aldılar sonuç bekliyoruz.. Rahim ağzını aldırma olayını anlatabilirmisin çok acı veriyormu ?? Senin biyopsi sonuçların nasıl çıktı??
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşmişindir Can'ım... Bendede hpv 16 pozitif çıktı .. Biyopsi aldılar sonuç bekliyoruz.. Rahim ağzını aldırma olayını anlatabilirmisin çok acı veriyormu ?? Senin biyopsi sonuçların nasıl çıktı??
Hpv ile 2012 de tanıştım, kondilom koterizasyonu ile başlayıp en son rahim ağzım komple alınıp tekrar dikildi. Çok şükür hiçbir sorunum kalmadı ve hatta şu an hamileyim :)
Türkiye de bu konunun en bilgili doktoru Prof. Dr İsmail Fahri Öçer.
Ben de hpv 16 ve cin 2 çıktı kartal araştırma hastanesinde leep yapıldı, operasyon esnasında alınan biopside lgsil çıktı ve 6 ay sonra smear kontrolüne çağırdılar. Kartal araştırma jinekolojik onkoloji oldukça iyi bu alanda tavsiye ederim.
Merhaba 5 ay önce leep oldum, iyileşme süreci iyi geçti. 1 ay cinsel ilişkiden korudum.... Şuanda idrar gelme hissim yok amelyat sonucu olduğunu düşünüyorum. Benzer bir etki yaşayam var mı?