Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Tedavim bitti, sana artık yaklaşabilirim." diyebileceği bir şey değil bu. sadece siğiller yok edildiğinde bulaşıcılığı azalabilir. ama bu sizi tamamen korur anlamına asla gelmez. bence siz eşinizle birlikte doktora gidin. ne oldugunu öğrenin. şimdiye kadar size bulaşmış olabilir zaten. hiç mi ilişkiye girmediniz? bu virüs yıllarca uyur, bazen hiç belirti vermez bazen siğil oluşturur. eşiniz kabul etmezse bile siz gidin kadın doğum uzmanına, hpv testi istiyorum diyin. smear testi gibi bir sürüntü alıyor . acı verici değil. en azından size bulaşıp bulaşmadığını öğrenmiş olursunuz.Anladım teşekkür ederim cvp ve bilgi için.
Eşimde olduğunu öğrendim ama türü nedir ne değildir bilmiyorum.
Tedavi görüyorum dedi ama bu tedavi uzun süren birşey mi onu da bilmiyorum.
Bana bulaşırsa diye bana yaklaşmıyormuş.
İlişkimiz oldu olmadı değil, yeni farkettim gibi birşey söyledi.bana da bayadır söyleyememiş.
Doktora gittim tedavi görüyorum dedi ama detayını bilmiyorum.
Hamileydim doğum yaptım vs derken benden uzak olmasını hep başka sebeplere bağladım öyle düşündüm ama bambaşka birşeyle çıktı karşıma.
Dediğiniz gibi en iyisi doktora gitmek sanırım.
Kesin çözümü yok diyorsunuz peki o zaman eşim benden ne bekliyor ne düşünerek bana yaklaşmıyor acaba..bunu da ona sormak lazım ..
smear testi yaptırırken özellikle Hpv testi istiyor musunuz? genel smear testleriniz mi temiz çıkıyor?Bende vardı canım hemde yaraya dönmüştü doktorun verdiği bi krem yüzünden çok acılar çektim ama elma sirkesi kullanarak temizlendi üstüne 2 kere smear testi yaptırdım bişey çıkmadı şuan da bişey Yok kuaförde felan da kendi ağdamı götürüp öle ağda oluyorum artık ! Elma sirkesi kullanmanı tavsiye ederim
BİŞEy istemediler bilmiyorum kismear testi yaptırırken özellikle Hpv testi istiyor musunuz? genel smear testleriniz mi temiz çıkıyor?
Sadece bir doz oldum diğer ikisini olmaya cesaret edemedim açıkçası o yüzden kestim bi doktor yaptır dedi diğer doktorum bunu kanıtlanmış bi bilgisi Yok devlet karşılamıyor bile dedi ! E haklı da zengin yaşasın durumu olmayan ölsün mü bende bıraktım sonraHa birde benim makat girişimde çıkmıştı çok kaşınıyordu