Genital siğil sorunu

Eben

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
34
5
Eşinde veya kendinde Genital siğil sorunu olan var mı?
Nasıl bir tedavi uygulanıyor neler yapmak gerekiyor. .bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Genital siğilin sebebi HPV ise eğer yakma ya da dondurma işlemi yapıyorlar. Tiplemesini öğrenmedi iseniz öğrenilmesini mantıklı buluyorum çünkü özellikle hamilelikte doktorlar bunu soruyorlar. neye sahip olundugunu bilmek önemli yani. yakılıp ya da dondurulduktan sonra hayatınız normal rutininde akıyor. pek bir şey yapılmıyor. bağışıklığı kuvvetlendirmeye bakmak lazım. bu şekilde belki visürü atmak mümkün olabilir vucuttan.

Anladım teşekkür ederim cvp ve bilgi için.
Eşimde olduğunu öğrendim ama türü nedir ne değildir bilmiyorum.
Tedavi görüyorum dedi ama bu tedavi uzun süren birşey mi onu da bilmiyorum.
Bana bulaşırsa diye bana yaklaşmıyormuş.

Anladım teşekkür ederim cvp ve bilgi için.
Eşimde olduğunu öğrendim ama türü nedir ne değildir bilmiyorum.
Tedavi görüyorum dedi ama bu tedavi uzun süren birşey mi onu da bilmiyorum.
Bana bulaşırsa diye bana yaklaşmıyormuş.
"Tedavim bitti, sana artık yaklaşabilirim." diyebileceği bir şey değil bu. sadece siğiller yok edildiğinde bulaşıcılığı azalabilir. ama bu sizi tamamen korur anlamına asla gelmez. bence siz eşinizle birlikte doktora gidin. ne oldugunu öğrenin. şimdiye kadar size bulaşmış olabilir zaten. hiç mi ilişkiye girmediniz? bu virüs yıllarca uyur, bazen hiç belirti vermez bazen siğil oluşturur. eşiniz kabul etmezse bile siz gidin kadın doğum uzmanına, hpv testi istiyorum diyin. smear testi gibi bir sürüntü alıyor . acı verici değil. en azından size bulaşıp bulaşmadığını öğrenmiş olursunuz.

İlişkimiz oldu olmadı değil, yeni farkettim gibi birşey söyledi.bana da bayadır söyleyememiş.
Doktora gittim tedavi görüyorum dedi ama detayını bilmiyorum.
Hamileydim doğum yaptım vs derken benden uzak olmasını hep başka sebeplere bağladım öyle düşündüm ama bambaşka birşeyle çıktı karşıma.
Dediğiniz gibi en iyisi doktora gitmek sanırım.
Kesin çözümü yok diyorsunuz peki o zaman eşim benden ne bekliyor ne düşünerek bana yaklaşmıyor acaba..bunu da ona sormak lazım ..

İlişkimiz oldu olmadı değil, yeni farkettim gibi birşey söyledi.bana da bayadır söyleyememiş.
Doktora gittim tedavi görüyorum dedi ama detayını bilmiyorum.
Hamileydim doğum yaptım vs derken benden uzak olmasını hep başka sebeplere bağladım öyle düşündüm ama bambaşka birşeyle çıktı karşıma.
Dediğiniz gibi en iyisi doktora gitmek sanırım.
Kesin çözümü yok diyorsunuz peki o zaman eşim benden ne bekliyor ne düşünerek bana yaklaşmıyor acaba..bunu da ona sormak lazım ..

Eğer size karşı çok hassas ise bu sebepten ötürü uzak duruyor olabilir fakat bu sadece onun tercih ettiği bir yol olur. bence gereken bir yol değil. Dediğim gibi , sizin de muayene olmak istediğinizi ona söyleyin ve cildiyeye ya da bir kadın doğuma birlikte gidin. böylece bunun sebep olmadıgı doktorun yanında siz de duyacaksınız. dolayısıyla başka sebepler için konuşma fırsatınız olur. bence onun yanında doktordan duymadan ona bir şey sormayın daha fazla.

Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Dediğiniz gibi yapmak mantıklı.en iyisi o yönde konuşayım.
Tekrar teşekkürler.

Eğer vajen icinde degilse verritol iş görüyor benim bacak aramda vardı esimdede verrutol kullanarak çözdük simdi bi sikinti yok ama hafiften iz kaliyor eti yaktigi icin

Ablamda da vardı genital sigil. Burda biri önermişti o şekilde elma sirkesi sürmeye başladı geceleri yatarken. Hic kalmadı sonra Allaha cok şükür. Mutlaka ama mutlaka deneyin cok basit bisey zaten. Geceleri yatarken küçük bi pamuğa dökün ve tam siğilin üzerine koyun biraz yakar ama sağlık bu katlansın biraz. Sabaga kadar dursun öyle. Kaymaması için uzerinden küçük bi bant ile tutturabilirsiniz pamuğu.. Geçmiş olsun

Bende vardı canım hemde yaraya dönmüştü doktorun verdiği bi krem yüzünden çok acılar çektim ama elma sirkesi kullanarak temizlendi üstüne 2 kere smear testi yaptırdım bişey çıkmadı şuan da bişey Yok kuaförde felan da kendi ağdamı götürüp öle ağda oluyorum artık ! Elma sirkesi kullanmanı tavsiye ederim

Öneriler için çok teşekkürler arkadaşlar, bizde deneyelim.
Elma süresi aşağı yukarı ne kadar sürede etki etmişti hatırlıyor musunuz. ?

İnşallah bizde de işe yarar kısa sürede.
Tedavi süreci uzun , geçti mi geçecek mi derken yıpratıcı bir süreç.

Bende vardı canım hemde yaraya dönmüştü doktorun verdiği bi krem yüzünden çok acılar çektim ama elma sirkesi kullanarak temizlendi üstüne 2 kere smear testi yaptırdım bişey çıkmadı şuan da bişey Yok kuaförde felan da kendi ağdamı götürüp öle ağda oluyorum artık ! Elma sirkesi kullanmanı tavsiye ederim
smear testi yaptırırken özellikle Hpv testi istiyor musunuz? genel smear testleriniz mi temiz çıkıyor?

Nerden bulaştığını anlayamamakla birlikde bir zamanlar bendede çıktı kremle geçti ve daha sonrasında rahim ağzı kanseri aşısı oldum 2türü varmış aşının biri siğiller içinmiş dr ile konuşup sizlerde yaptırın biraz pahalı bir aşı üç doz şeklinde yapılıyor

Ha birde benim makat girişimde çıkmıştı çok kaşınıyordu

Ha birde benim makat girişimde çıkmıştı çok kaşınıyordu
Sadece bir doz oldum diğer ikisini olmaya cesaret edemedim açıkçası o yüzden kestim bi doktor yaptır dedi diğer doktorum bunu kanıtlanmış bi bilgisi Yok devlet karşılamıyor bile dedi ! E haklı da zengin yaşasın durumu olmayan ölsün mü bende bıraktım sonra

Yinede imkanın varsa yaptır bildiğim kadarıyla bazı ülkelerde 9yaşında kız çocuklarına zorunlu yapılıyor

X