• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital siğil lütfen yardım:(

Canım ne yazık ki ben de birkaç yıldır makat bölgeme yakın henüz siğil olduğunu bilemeyip,ben sandığım şeylerle yaşadım fakat ağdaya gittiğimde tahriş olup,kanıyordu en sonunda internetten araştırdım ne olduklarını,siğil gibi duruyorlardı edindiğim bilgilere göre ve dayanamayıp Deri ve Zührevi Hastalıklar bölümüne gittim doktor da siğil olduklarını söyledi,yakarak aldı hepsini aynı gün.Şimdi çok rahatım acil görünmelisin.Sevgiler.

Canım evde yapabileceğin bişey yok. En kısa zamanda bir doktora görünmelisin. HPV nin çeşitleri vardır. İhmal edersen çok çabuk çoğalırlar ki zaten sende bunu yazmışsın. Doktor bir iki seansta yakma işlemi uygulayarak seni bu sıkıntıdan kurtarabilir . HPV virüsü biraz inatçıdır. Yakma işleminden sonra da kontrollerini ihmal etme. Ayrıca 6 aylık periotlarla smear testi yaptır, için rahat olsun.

Bu genıtal siğillere çözümü nedir arkadaslar lütfen yardım edin çoğalıyorlar ve kaşınıyor evde yapabılecegım nevar :(

aşırı kaşıntın varsa kesinlikle bir doktora başvurmalısın canım. kıl kökü iltihabı veya mantar enfeksiyonu olabilir. bunlarında kesin çözümlerini sana sadece doktorlar verebilir. bende çok çektim çok uğraştım... şimdi hiç bişey olmasa bile en ufak kaşıntıda doktora koşuyorum en azından içim rahat etsin diye.:18:

Üzüm sirkesi pamukla yakıyor ama iyi gelıyo

bence yapmayın sirke falan.Ben de 5 aylık hamileyken bacağımın üst taraflarında et benine benzer şeyler çıktı.sirkeyi çok kullandım ama daha da çoğaldı.cildiyeye gittim moloskum dedi.Hamile olduğum için ilaç kullanamadım.doktorum şeker gibi bir adamdı,kafana takma sezaryenden hemen sonra ameliyat masasında yakarız dedi.gerçekten de hiç bir sorun yaşamadım daha sonrasında.iz de kalmadı çok şükür.ama genital siğil daha farklı sanırım moloskumdan.

Bu genıtal siğillere çözümü nedir arkadaslar lütfen yardım edin çoğalıyorlar ve kaşınıyor evde yapabılecegım nevar :(

bendede çıktı psikolojim bozuldu araştırırken şunu denedim koca karı ilacı limon kabugunu rendele bir fincana koy üzerine üzüm sirkesi dök 2gün bekliycek o karışım sonra sür çok iyi geldi bennmkiler kayboldu

bendede çıktı psikolojim bozuldu araştırırken şunu denedim koca karı ilacı limon kabugunu rendele bir fincana koy üzerine üzüm sirkesi dök 2gün bekliycek o karışım sonra sür çok iyi geldi bennmkiler kayboldu

Back