Merhaba ben 25 yaşındayım 5 gün önce kalça kısmımda kasıklarımda sigil çıktığını farkettim (lazerden bulaştıgını düsünüyorum) dün doktora gittim sigilin bir türü dedi ve birkac tanesini şırınganın ucuyla sivilce sıkar gibi çıkardı biraz kanadı.Bendekiler böyle karnabahar gibi bir görünümde degil daha cok ten renginde sivilce gibi kabartılar.Bana da verrutol verdi , ya bunu sür ve çıkar tek tek yada kendin sıkarak çıkar dedi bende kremi uyguladım dün gece sabah kremi çıkarırken birkac tanesi kanadı doktorun verdigi tendurdiyot ile temizledim.Ama ben anlamıyorum bu böyle mi gececek kimiside kanatmayın yayılır iyice diyo , leke kaldı diyor.Üstelik bendeki hangi hpv türü bilmiyorum nasıl gececek bilmiyorum belkide kanser yapan türü doktor bundan nasıl emin olabiliyor sadece bu sekilde bir muayene ile.Yani ben çok korkuyorum hiç geçmeyecek bir seymis gibi geliyor.Tecrübesi olanlar lutfen yardımcı olsun ben bu ilaca devam edeyim mi kanayınca temizlenmis mi oluyor yoksa kanayan yere de ilac surmeye devam mı edicem ama doktor sivilce gibi çıkardı sivilceden tek farklı iltihap akmıyorda sert bir sey çıkıyor gibi yani ne yapıcam ben lutfen yardim edin