N nuripapacium Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 915 148 31 28 Mart 2015 Konu Sahibi nuripapacium #1 Jinekoloğa gittim siğil bulaşmış olabileceği için.Siğil benzeri Şeyler de vardı zaten.Doktor smear testi yaptı.Sonucu bugün geldi ama hiçbir şey anlamadım.Hpv var mı yok mu yazmıyor nasıl anlayacağım ?
Jinekoloğa gittim siğil bulaşmış olabileceği için.Siğil benzeri Şeyler de vardı zaten.Doktor smear testi yaptı.Sonucu bugün geldi ama hiçbir şey anlamadım.Hpv var mı yok mu yazmıyor nasıl anlayacağım ?
cellinn Guru Kayıtlı Üye 10 Kasım 2009 355 88 29 Mart 2015 Konu Sahibi nuripapacium #2 Hpv testi ayrı Yapılıyor cnm. Smear sonucunda ne yazıyor?
N nuripapacium Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 915 148 31 29 Mart 2015 Konu Sahibi nuripapacium #3 cellinn .!.: Hpv testi ayrı Yapılıyor cnm. Smear sonucunda ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon olduğu yazıyor sadece
cellinn .!.: Hpv testi ayrı Yapılıyor cnm. Smear sonucunda ne yazıyor? Genişletmek için tıkla... Enfeksiyon olduğu yazıyor sadece